Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  .

  Vodokotlići i moduli

  Vodokotlići su neizostavan dio svakog kupaonskog prostora. Vodokotlići su dostupni u različitim vrstama i veličinama, a najčešće se dijele na dvije osnovne vrste - nadžbukne i podžbukne vodokotliće. Važan faktor je kvaliteta vodokotlića. Kvalitetni vodokotlići su dugotrajni, pouzdani i lako se održavaju. Oni također mogu imati neke dodatne funkcije poput dvije tipke za ispiranje, što može doprinijeti uštedi vode.

  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici

  BRTVA ODSISAČA (IZLJEVNOG VENTILA) LIV SILIKONSKA

  225060
  Brtva izljevnog ventila LIV

  CIJEV ISPIRNA LIV ZA NISKU MONTAŽU VODOKOTLIĆA

  337550
  Cijev namijenjena za za nisku montažu vodokotlića.

  CIJEV ISPIRNA LIV ZA VISOKU MONTAŽU VODOKOTLIĆA

  337540
  Cijev namijenjena za za visoku montažu vodokotlića.

  MODUL TECEbox ZA MOKRU UGRADNJU ugradbena visina 1060 mm

  337201
  Modul TECEbox za mokru ugradnju predstavlja vrhunsku kombinaciju visoke kvalitete i praktičnosti. Sa ugradbenom visinom od 1060 mm, ovaj modul omogućuje jednostavnu i preciznu instalaciju sanitarnih elemenata u vašoj kupaonici. Cijena modula TECEbox za mokru ugradnju je pristupačna, nudeći izvrsnu vrijednost za vaš novac. TECEbox je dizajniran s fokusom na kvalitetu materijala i izrade, pružajući dugotrajnost i pouzdanost. Izrađen od izdržljivih materijala, ovaj modul je otporan na habanje i koroziju, osiguravajući dugoročno zadovoljstvo korisnika.

  MODUL TECEprofil ZA SUHU UGRADNJU SA ZVUČNOM ZAŠTITOM I SETOM ZA MONTAŽU

  551679
  Modul TECEprofil za suhu ugradnju je vrhunski izbor kada je u pitanju zvučna zaštita i praktičnost. Sa ugradbenom visinom od 1120 mm, ovaj modul omogućuje jednostavnu instalaciju suhih elemenata u vašem prostoru. Uz modul TECEprofil dolazi set za montažu, koji vam omogućuje jednostavnu i brzu instalaciju. Cijena modula TECEprofil za suhu ugradnju je pristupačna, pružajući izvrsnu vrijednost za uloženi novac. Kombinacija pristupačne cijene i visoke kvalitete čini ovaj modul pouzdanim i ekonomičnim izborom za vaše potrebe ugradnje suhih elemenata.

  ODSISAČ (IZLJEVNI VENTIL) ZA VODOKOTLIĆ LAGUNA DUO

  554075
  Odsisač (izljevni ventil) za vodokotić

  ODSISAČ (IZLJEVNI VENTIL) ZA VODOKOTLIĆ LIV CIKLON

  338520
  Odsisač (izljevni ventil) za vodokotić

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEambia BIJELA

  337203
  Aktivacijska tipka TECEambia bijela je elegantno rješenje za vašu kupaonicu. Sa svojim čistim dizajnom i bijelom bojom, ova tipka će se savršeno uklopiti u različite stilove uređenja. Dimenzije tipke (Š x V x D): 214 x 152 x 22 mm, pružajući vam optimalnu veličinu za jednostavno upravljanje i estetski dojam. Njezin tanki profil omogućuje elegantan izgled na vašem zidu. TECEambia bijela tipka je dostupna po povoljnoj cijeni, pružajući izvrsnu vrijednost za uloženi novac.

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEambia METALNA BIJELA

  552683
  Aktivacijska tipka TECEambia metalna bijela je vrhunski izbor za vašu kupaonicu. Izrađena s visokom kvalitetom i pažljivošću, ova tipka pruža vam elegantan izgled i izvanrednu funkcionalnost. TECEambia metalna bijela tipka je dio prestižne linije TECEambia, koja se ističe svojom vrhunskom izradom i modernim dizajnom. Dimenzije tipke (Š x V x D): 214 x 144 x 15 mm, pružaju vam kompaktnu veličinu koja se lako uklapa u vašu kupaonicu. Ova tipka ima tanak profil, stoga se diskretno uklapa u zid. TECEambia metalna bijela tipka nudi iznimnu vrijednost za svoju cijenu. Kombinacija visoke kvalitete, estetike i funkcionalnosti čini je izvrsnim izborom za sve koji cijene kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni.

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEloop CRNO STAKLO/CRNE TIPKE

  552910
  Tipka aktivacijska TECEloop je inovativni proizvod koji će dodati elegantan i suvremen izgled vašoj kupaonici. Izrađena od kvalitetnog crnog stakla, ova tipka će istaknuti estetiku prostora svojom sofisticiranom crnom bojom. Teceloop aktivacijska tipka je posebno dizajnirana za upotrebu s TECE vodokotlićem i omogućuje vam aktivaciju ispiranja kako sprijeda tako i odozgo, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost. Osim svoje funkcionalnosti, Teceloop tipka se ističe i po odličnoj cijeni. Pruža vrhunsku kvalitetu i performanse po pristupačnoj cijeni, čineći je sjajnim izborom za one koji žele spojiti stil, funkcionalnost i povoljnu kupovinu.

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEloop ZA PISOAR STAKLO CRNO/TIPKE ZLATNE

  554391
  Aktivacijska tipka TECEloop za pisoar u elegantnoj kombinaciji stakla crne boje i zlatnih tipki donosi izuzetan stil i funkcionalnost u vašu kupaonicu. Ova moderna i sofisticirana tipka ističe se svojim atraktivnim dizajnom. TECEloop tipka za pisoar ima visoku kvalitetu izrade i pouzdan rad. Izrađena je od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu.