Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  O nama

  POVIJEST TVRTKE

  Tvrtka je osnovana 27.03.1990. godine pod imenom Agria-invest s.p.o. U jesen 1991. godine, početkom rata, privremeno se iz Baranje seli u Osijek. Ostaje bez vozila, opreme, zaliha robe i pet maloprodajnih objekata. Procijenjena šteta je 1 500 000 DM. U progonstvu, od 1992. godine, ponovo počinjemo s radom u Osijeku.

  Specijaliziramo se u trgovini opremom za grijanje, mijenjamo ime i dalje poslujemo kao Agria d.o.o. Tijekom godina, zalaganjem i napornim radom uposlenih, postali smo jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj na tržištu opreme za grijanje uz stalan rast prihoda. Kroz godine specijalizirali smo se za prodaju opreme za grijanje.

  Tijekom 2003. godine otvorili smo novi izložbeno-prodajni centar u Belom Manastiru, 2005. godine otvoren je prodajni centar u Zagrebu, 2012. godine otvorili smo i prodajni centar u Splitu, kao i Izložbeno-prodajni salon sanitarija u Osijeku.

  Sustav upravljanja kvalitetom naše tvrtke prema normi ISO 9001:2000 certificiran je od strane DNV-a u srpnju 2007. godine.

  Od 1.1.2011. do 29.06.2017. AGRIA d.o.o. je u partnerstvu sa austrijskom tvrtkom Odoerfer.
  29.06.2017. tvrtka Agria izlazi iz partnerstva s Odoerferom a gospodin Janoš Seleši postaje jedini član Agria d.o.o.

  U lipnju 2011. godine sustav upravljanja kvalitetom naše tvrtke certificiran je prema normi ISO 9001:2008 od strane DQS-a. Certifikat je obnovljen 23.05.2017. po ISO 9001:2015.

  31.12.2017. gospodin Janoš Seleši odlazi u mirovinu a članove uprave čine:

  Atila Seleši, predsjednik uprave
  Jasna Vukelić, direktor za financije

   

  MISIJA

  Stvaramo modernu, inovativnu i učinkovitu tvrtku koja pruža svojim partnerima vrhunsku kvalitetu usluga. Želimo biti nezaobilazna spona koja povezuje vrhunske proizvođače opreme sa kvalitetnim i zahtjevnim kupcima. Snagom znanja namećemo se na području graditeljstva - od ideje, savjetovanja, obrazovanja, do opremanja i održavanja.

  Korištenjem energija, naročito iz alternativnih izvora, koje se ostvaruje kroz cjelovita rješenja, omogućujemo partnerima uštede, konkurentsku prednost na tržištu i ispunjenje njihovih očekivanja. Pratimo i uvodimo nove tehnologije i nove proizvode koji osiguravaju uštedu energije, očuvanje okoliša, kvalitetnu i učinkovitu izradu instalacija. Kroz kvalitetno gospodarenje skladišnim programom i brzom isporukom, postižemo zadovoljstvo kupca.

  Svojim zaposlenicima omogućujemo rad u motivirajućem i kvalitetnom okružuju kao jedna od najprivlačnijih i najboljih tvrtki u regiji. Trajnim ulaganjem u znanje i vještine svojih djelatnika osiguravamo prednost ispred konkurencije. Kroz stalno poboljšanje poslovanja izgrađujemo temelje za rast, financijsku stabilnost tvrtke i zadovoljstvo dionika.

   

  POLITIKA KVALITETE

  Naš osnovni cilj je pružiti vrhunsku kvalitetu usluga. Snagom znanja i kvalitete, u vidu dodatne vrijednosti, ciljeve ispunjavamo kao nezaobilazna spona povezujući dobavljače sa kupcima. Njihov smo čvrsti oslonac. U izvršenju radnih zadataka njegujemo kulturu timskog rada uz mjerenje osobnog doprinosa svakog zaposlenika. Stvaramo radno okruženje u kojoj svi zaposlenici razvijaju svoje znanje i vještine i iste koristite.

  Motivirani smo za sustavno poboljšavanje procesa rada, koristeći pri tomu i procesni pristup radu a sve sa krajnjim ciljem stvaranja usluga bez greške. Potičemo racionalnu upotrebu energije i na taj način izgrađujemo ekološku svijest društva. Stručnim, etičnim i odgovornim radom, izgrađujemo vrhunsku organiziranu, financijski stabilnu tvrtku te postižemo zadovoljstvo i socijalnu sigurnost dionika. Radi ispunjenja gornje Politike kvalitete, Uprava tvrtke i zaposlenici prihvaćamo sustav upravljanja kvalitetom kroz normu ISO 9001:2015.