Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Omekšivači vode

  Omekšivači vode su inovativni uređaji koji se koriste za uklanjanje tvrdih minerala poput kamenca iz vode koja teče kroz vaš vodovodni sustav. Ovi uređaji koriste regeneracijsku sol kako bi omekšali vodu, čime se eliminira kamenac i produžava životni vijek vodovodnih uređaja. Korištenje omekšivača vode donosi mnoge prednosti, uključujući produženu trajnost kućanskih aparata, manje potrošnje deterdženata i ljepši izgled posuđa i rublja. Omekšivači vode pružaju kvalitetniju i bolju vodu za vaš dom.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  OMEKŠIVAČ VODE AQUAHOME 20 SMART VIESSMANN

  470384
  Viessmann AquaHome 20 Smart je inovativni omekšivač vode, idealan za obiteljske kuće koje imaju 1 ili 2 kupaonice i u kojima stanuje do 4 osobe. Ovaj kompaktni uređaj donosi praktičnost i učinkovitost u vašu svakodnevnicu. Omekšava vodu, uklanjajući tvrde minerale i kamenac, čime produžuje vijek trajanja kućanskih aparata. Omekšivač vode Viessmann AquaHome 20 Smart pruža izvanredan omjer kvalitete i cijene, čineći ga mudrim izborom za obitelji koje žele poboljšati kvalitetu vode u svom domu i uštedjeti na potrošnji deterdženata i energije.
  €1.425,00 €1.140,00

  OMEKŠIVAČ VODE AQUAHOME 30 SMART VIESSMANN

  161392
  Viessmann AquaHome 30 Smart je moćni omekšivač vode koji će omekšati vodu čak i u velikoj kući u kojoj živi više od 5 ljudi, s više od 2 kupaonice. Ovaj uređaj donosi izvanrednu učinkovitost u omekšavanju vode za cijelu obitelj. Omekšivač vode Viessmann AquaHome 30 Smart nudi izvanredan omjer kvalitete i cijene, čineći ga idealnim izborom za obitelji koje traže pouzdan uređaj koji će poboljšati kvalitetu vode u njihovom domu.
  €1.813,75 €1.451,00

  OMEKŠIVAČ VODE AQUAHOME DUO SMART VIESSMANN

  470422
  Omekšivač vode AquaHome Duo Smart Viessmann je sveobuhvatno rješenje za vašu vodu u kući. Omekšava i filtrira vodu u cijelom domu, pružajući vam sigurnost u svakodnevnom korištenju. Sada možete sigurno piti vodu iz slavine i uživati u njenom okusu, dok istovremeno štitite svoje instalacije za grijanje i kućanske aparate od naslaga kamenca. AquaHome Duo Smart Viessmann omogućuje vam da iskoristite čistu i kvalitetnu vodu u svim aspektima svog života, bez brige o negativnim učincima tvrdih vodenih naslaga.
  €1.921,25 €1.537,00

  OMEKŠIVAČ VODE AQUAHOME 17-N VIESSMANN

  470227
  Omekšivač vode AquaHome 17-N je idealno rješenje za manje prostore. Svojom uskom i niskom konstrukcijom, omogućuje postavljanje gdje god postoji mogućnost ugradnje Aquahome 20-N, čak i u uvjetima ograničenog prostora. Ovaj uređaj se lako može postaviti izravno ispod ovjesa kotla, što dodatno štedi prostor. Osim praktičnosti, AquaHome 17-N omogućuje znatne uštede. Smanjuje troškove sredstava za čišćenje za čak do 60%, a također pridonosi smanjenju računa za energiju za barem 10%. S ovim omekšivačem vode, ne samo da ćete osigurati bolju kvalitetu vode u svom domu, već ćete i smanjiti operativne troškove.
  €1.337,50 €1.070,00

  SOL REGENERACIJSKA 25KG VIESSMANN

  161338
  SOL REGENERACIJSKA 25 kg VIESSMANN je proizvod koji se koristi za regeneraciju soli u omekšivačima vode. Ova visokokvalitetna regeneracijska sol pomaže održavati optimalnu učinkovitost omekšivača vode, osiguravajući da uređaj kontinuirano omekšava vodu i uklanja tvrde minerale. S Viessmann regeneracijskom soli, možete održavati kvalitetu vode u svom domu na visokoj razini, pridonoseći dugovječnosti i učinkovitosti vašeg omekšivača vode.
  €48,75 €36,56