Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Proizvodi označeni s 'aquaestil'

  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici

  KADA SAVA 170X80 BEZ OBLOGE

  551642
  Kada Sava je ergonomska kada s ugrađenim osloncima za ruke, a dostupna je u tri standardne dimenzije. Moguća je ugradnja s oblogom ili bez obloge kada je potrebno obzidavanje. Uz ovu kadu preporuča se ugradnja jednog od četiri masažna sistema: Economic, De Luxe, De Luxe Plus ili Trioclean.

  KADA 42 (FOR TWO) 190X90 BEZ OBLOGE

  552266
  Ova simetrična kada namijenjena je za dvoje. Udobna, anatomski oblikovana čini ju iznimno pogodnom za dulje opuštanje, a atraktivan izgled i moderan dizajn doprinijeti će boljem izgledu Vašeg kupaonskog prostora. Za dodatno opuštanje pri kupanju, u ovu kadu moguće je ugraditi masažne sustave: De Luxe, De Luxe plus ili TrioClean.

  KADA AMALFI 170X75 BEZ OBLOGE ANATOMSKA

  553414
  Kada Amalfi 170x75 je elegantna anatomska kada zaobljene linije koje omogućuju dugotrajni i ugodni boravak u njoj, a dodatne opcije masažnih sistema dati će Vašem kupanju poseban doživljaj. (De Luxe, De Luxe Plus ili Trioclean masažni sistem). Dolazi u varijanti s oblogom ili bez obloge kada je potrebno obzidavanje. Također, uz Amalfi dostupni su i mnogi kompatibilni paravani.

  KADA AMALFI 170X75 S OBLOGOM ANATOMSKA

  557119
  Kada Amalfi 170x75 je elegantna anatomska kada zaobljene linije koje omogućuju dugotrajni i ugodni boravak u njoj, a dodatne opcije masažnih sistema pridonijeti će Vašem kupanju poseban doživljaj. (De Luxe, De Luxe Plus ili Trioclean masažni sistem). Dolazi u varijanti s oblogom ili bez obloge kada je potrebno obzidavanje. Također, uz Amalfi dostupni su i mnogi kompatibilni paravani.

  KADA AMALFI 180X80 BEZ OBLOGE ANATOMSKA

  555375
  Kada Amalfi 180x80 je elegantna anatomska kada zaobljene linije koje omogućuju dugotrajni i ugodni boravak u njoj, a dodatne opcije masažnih sistema dati će Vašem kupanju poseban doživljaj. (De Luxe, De Luxe Plus ili Trioclean masažni sistem). Dolazi u varijanti s oblogom ili bez obloge kada je potrebno obzidavanje. Također, uz Amalfi dostupni su i mnogi kompatibilni paravani.