Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Usponski tuševi

  Usponski tuševi su moderno i funkcionalno rješenje za vašu kupaonicu. Pregledajte našu široku ponudu usponskih tuševa i pronađite savršen spoj stila, kvalitete i funkcionalnosti za vašu kupaonicu. Naša stručna podrška uvijek je tu da vam pruži dodatne informacije i pomoć pri odabiru. Transformirajte svoju kupaonicu u oazu opuštanja s našim vrhunskim usponskim tuševima.

   

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  USPONSKI TUŠ KLUDI LOGO sa miješalicom + ruža fi 200

  554930
  Kludi Logo usponski tuš za kadu s miješalicom i ružom promjera fi 200 mm pruža vrhunsko iskustvo tuširanja. Elegantan dizajn i visokokvalitetni materijali osiguravaju trajnost i funkcionalnost. Uživajte u udobnosti i luksuzu s Kludi Logo usponskim tušem za kadu.
  €538,19 €430,55

  USPONSKI TUŠ KLUDI LOGO DUAL + termostatska miješalica

  554105
  Usponski tuš Kludi Logo Dual termostatski je savršen izbor za vašu kupaonicu. Ovaj sustav nudi izvanrednu funkcionalnost i kontrolu temperature za ultimativno tuširanje. S horizontalno i vertikalno podesivom cijevi, možete prilagoditi položaj tuša prema svojim željama.
  €498,09 €398,47

  USPONSKI TUŠ KLUDI sa miješalicom, mat crni

  550605
  Usponski tuš Kludi termostatski sa miješalicom u mat crnoj boji pruža izvanrednu funkcionalnost i estetiku za vašu kupaonicu. Ručka za kontrolu temperature opremljena je sigurnosnim uređajem za vruću vodu na 38°C, s mogućnošću opcionalnog ograničenja temperature na 43°C. S keramičkim prekidačem kao rotacijskim ventilom, lako možete prebacivati između glavnog tuša i ručnog tuša. S glavnim tušem promjera 245 mm i KLUDI A-QA tuš ručicom sa tri načina prskanja, osigurava se luksuzno i prilagodljivo iskustvo tuširanja.
  €1.015,42 €812,34

  USPONSKI TUŠ MINOTTI Dark Elegance - OKRUGLI SET

  556416
  Usponski tuš Minotti predstavlja ekskluzivni okrugli set koji će obogatiti vašu kupaonicu. Ovaj elegantan set uključuje konzolu s tuš ružom promjera 23 cm, tuš ručicu s držačem i tuš crijevo, sve u prekrasnoj crnoj boji. Konzola s velikom tuš ružom pruža obilje osvježavajuće vode, dok tuš ručica s držačem omogućuje prilagodbu visine prema vašim željama. Kvalitetno tuš crijevo osigurava glatko proticanje vode. Ovaj set kombinira funkcionalnost i estetiku, stvarajući vrhunsko iskustvo tuširanja.
  €71,65 €57,32

  USPONSKI TUŠ MINOTTI VIVA SET sa miješalicom

  554027
  Usponski tuš Minotti Viva je elegantan set koji će unijeti vrhunski stil u vašu kupaonicu. Ovaj set uključuje miješalicu za tuš kadu, usponski tuš - konzola pruža stabilnu i sigurnu podršku. Tuš ruža pruža široki i ugodan mlaz vode, dok tuš ručica s držačem omogućuje fleksibilno i praktično korištenje. S ovim setom, vaše tuširanje će biti nevjerojatno iskustvo.
  €147,31 €117,85

  USPONSKI TUŠ MINOTTI PRAVOKUTNI SET

  556417
  Usponski tuš Minotti je izvrstan izbor za modernu kupaonicu. Ovaj set uključuje konzolu s tuš ružom, tuš ručicu s držačem i tuš crijevo.
  €58,44 €46,75