Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  .

  Pravokutne kade

  Pravokutne kade su jedan od najpopularnijih oblika kupaonskih kada. Ove kade dolaze u raznim veličinama, oblicima i stilovima, što ih čini pristupačnim za mnoge različite potrebe. Pravokutne kade iz naše ponude su izrađene od 100% sanitarnog lijevanog akrila, koji je izdržljiv, lagan i otporan na oštećenja, a također se lako čisti.

  Međutim, važno je imati na umu da cijene pravokutnih kada mogu varirati ovisno o veličini, materijalu i drugim značajkama. Kupnja kade može biti znatna investicija, pa je važno pažljivo proučiti sve opcije prije donošenja odluke o kupnji.

  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici

  KADA KORANA 150X70 BEZ OBLOGE

  551526
  Kada Korana je pravokutna kupaonska kada jednostavnih linija. S obzirom da dolazi u mnogo dimenzija, pogodna je za ugradnju za gotovo sve kupaonice. U dimenziju 150x70 se pri naručivanju može ugraditi masažni sistem Economic. Također, zbog svoje univerzalnosti uz ovu kupaonsku kadu postoji širok izbor kompatibilnih paravana.

  KADA KORANA 170X70 BEZ OBLOGE

  551524
  Kada Korana je pravokutna kupaonska kada jednostavnih linija. S obzirom da dolazi u mnogo dimenzija, pogodna je za ugradnju za gotovo sve kupaonice. U dimenziju 170x70 se pri naručivanju može ugraditi masažni sistem Economic. Također, zbog svoje univerzalnosti uz ovu kupaonsku kadu postoji širok izbor kompatibilnih paravana.

  KADA KORANA 180X80 BEZ OBLOGE

  551522
  Kada Korana je pravokutna kupaonska kada jednostavnih linija. S obzirom da dolazi u mnogo dimenzija, pogodna je za ugradnju za gotovo sve kupaonice. U dimenziju 180x80 se pri naručivanju može ugraditi masažni sistem Economic. Također, zbog svoje univerzalnosti uz ovu kupaonsku kadu postoji širok izbor kompatibilnih paravana.

  KADA KORANA 160X70 BEZ OBLOGE

  551525
  Kada Korana je pravokutna kupaonska kada jednostavnih linija. S obzirom da dolazi u mnogo dimenzija, pogodna je za ugradnju za gotovo sve kupaonice. U dimenziju 160x70 se pri naručivanju može ugraditi masažni sistem Economic. Također, zbog svoje univerzalnosti uz ovu kupaonsku kadu postoji širok izbor kompatibilnih paravana.

  KADA KORANA 170X75 BEZ OBLOGE

  551523
  Kada Korana je pravokutna kupaonska kada jednostavnih linija. S obzirom da dolazi u mnogo dimenzija, pogodna je za ugradnju za gotovo sve kupaonice. U dimenziju 170x75 se pri naručivanju može ugraditi masažni sistem Economic. Također, zbog svoje univerzalnosti uz ovu kupaonsku kadu postoji širok izbor kompatibilnih paravana.

  KADA KORANA 120X70 BEZ OBLOGE

  551529
  Korana 120x70 je kupaonska kada pravokutnog oblika te jednostavnih i skladnih linija. Moguća je ugradnja s oblogom ili bez obloge kada je potrebno obzidavanje. Također uz ovu kadu moguće je izbarati jedan od kompatibilnih paravana.

  KADA KORANA 130X70 BEZ OBLOGE

  551528
  Kada Korana 130x70 je pravokutna kupaonska kada vrlo jednostavnih i skladnih linija dostupna je u puno različitih dimenzija što ju čini pogodnom za ugradnju u gotovo sve kupaonice. Moguća je ugradnja s oblogom ili bez obloge kada je potrebno obzidavanje. Također uz ovu kadu moguće je izbarati jedan od kompatibilnih paravana.

  KADA KORANA 140X70 BEZ OBLOGE

  551527
  Kada Korana je pravokutna kupaonska kada vrlo jednostavnih i skladnih linija dostupna je u puno različitih dimenzija što ju čini pogodnom za ugradnju u gotovo sve kupaonice. Moguća je ugradnja s oblogom ili bez obloge kada je potrebno obzidavanje. Također uz ovu kadu moguće je izbarati jedan od kompatibilnih paravana.

  KADA KORANA 105X70 BEZ OBLOGE

  551530
  Kada Korana u dimenziji 105x70cm je univerzalna pravokutna kada idealna za manje prostore. Može se ugraditi s oblogom ili obzidavanjem. Uz ovu dimenziju moguće je naručiti kompatibilni fiksni ili preklopni paravan. (Beta I., Titan I., Atlantis za kupaonske kade)

  KADA COLORADO 180X80 BEZ OBLOGE

  555720
  Kada Colorado je elegantna i moderna pravokutna kada, a dostupna je u varijanti za obzidavanje i u varijanti s ugrađenim postoljem i oblogom. U varijanti za obzidavanje isporučuje se s nogicama i ugrađenom preljevno-otočnom garniturom sa slot sifonom i kvadratnim klik-klak ventilom sifona. U varijanti s oblogom isporu čuje se s ugrađenim postoljem, oblogom i ugrađenom preljevno-otočnom garniturom sa slot sifonom i kvadratnim klik-klak ventilom sifona. Također, uz Coloradu su dostupni mnogi paravani: Titan I., Titan II., Beta II., Beta III., Pandora 2D za nišu, Pandora 2D + W ili Atlantis za kadu.

  KADA COMO 150X70 BEZ OBLOGE

  556852
  Kada Como 150x70 je pravokutna kada jednostavnog dizajna dostupna u nekoliko standardnih dimenzija. Njena dubina od samo 42 cm doprinijeti će uštedi vode u domaćinstvu. Dolazi u dvije varijante: Ugradnja s oblogom ili bez obloge kada je potrebno obzidavanje. Također, uz Como je dostupan širok asortiman kompatibilnih paravana.

  KADA COMO 170X70 BEZ OBLOGE

  556764
  Kada Como 170x70 je pravokutna kada jednostavnog dizajna dostupna u nekoliko standardnih dimenzija. Njena dubina od samo 42 cm doprinijeti će uštedi vode u domaćinstvu. Dolazi u dvije varijante: Ugradnja s oblogom ili bez obloge kada je potrebno obzidavanje. Također, uz Como je dostupan širok asortiman kompatibilnih paravana.