Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Aktivacijske tipke za WC

  Aktivacijske tipke za WC igraju ključnu ulogu u modernim kupaonicama, pružajući praktičnost i učinkovitost u upravljanju vodenim sustavom. Nudimo raznoliki izbor kvalitetnih aktivacijskih tipki koje se lako uklapaju u različite stilove kupaonica i pružaju dugotrajnu pouzdanost.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEambia BIJELA

  337203
  Aktivacijska tipka TECEambia bijela je elegantno rješenje za vašu kupaonicu. Sa svojim čistim dizajnom i bijelom bojom, ova tipka će se savršeno uklopiti u različite stilove uređenja. Dimenzije tipke (Š x V x D): 214 x 152 x 22 mm, pružajući vam optimalnu veličinu za jednostavno upravljanje i estetski dojam. Njezin tanki profil omogućuje elegantan izgled na vašem zidu. TECEambia bijela tipka je dostupna po povoljnoj cijeni, pružajući izvrsnu vrijednost za uloženi novac.
  €59,38 €41,56

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEambia METALNA BIJELA

  552683
  Aktivacijska tipka TECEambia metalna bijela je vrhunski izbor za vašu kupaonicu. Izrađena s visokom kvalitetom i pažljivošću, ova tipka pruža vam elegantan izgled i izvanrednu funkcionalnost. TECEambia metalna bijela tipka je dio prestižne linije TECEambia, koja se ističe svojom vrhunskom izradom i modernim dizajnom. Dimenzije tipke (Š x V x D): 214 x 144 x 15 mm, pružaju vam kompaktnu veličinu koja se lako uklapa u vašu kupaonicu. Ova tipka ima tanak profil, stoga se diskretno uklapa u zid. TECEambia metalna bijela tipka nudi iznimnu vrijednost za svoju cijenu. Kombinacija visoke kvalitete, estetike i funkcionalnosti čini je izvrsnim izborom za sve koji cijene kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni.
  €122,25 €85,58

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEloop CRNO STAKLO/CRNE TIPKE

  552910
  Tipka aktivacijska TECEloop je inovativni proizvod koji će dodati elegantan i suvremen izgled vašoj kupaonici. Izrađena od kvalitetnog crnog stakla, ova tipka će istaknuti estetiku prostora svojom sofisticiranom crnom bojom. Teceloop aktivacijska tipka je posebno dizajnirana za upotrebu s TECE vodokotlićem i omogućuje vam aktivaciju ispiranja kako sprijeda tako i odozgo, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost. Osim svoje funkcionalnosti, Teceloop tipka se ističe i po odličnoj cijeni. Pruža vrhunsku kvalitetu i performanse po pristupačnoj cijeni, čineći je sjajnim izborom za one koji žele spojiti stil, funkcionalnost i povoljnu kupovinu.
  €194,00 €135,80

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEnow BIJELA

  553218
  Aktivacijska tipka TECEnow bijela je praktično i estetski privlačno rješenje za vašu kupaonicu. Ova bijela tipka se lako uklapa u različite dizajne i stilove kupaonica, pružajući osvježavajući i čist izgled. TECEnow bijela aktivacijska tipka pruža izvrsnu vrijednost za svoju cijenu, kombinirajući kvalitetnu izradu s pristupačnom cijenom.
  €72,25 €50,58

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEnow BIJELA MAT

  556956
  Aktivacijska tipka TECEnow je moderno rješenje za vašu kupaonicu. Njena mat bijela površina pruža suptilan i sofisticiran izgled. Sa dimenzijama od 220 x 150 x 5 mm, ova tipka ima kompaktan i tanki dizajn koji se lako uklapa u prostor. Bez obzira na ograničen prostor, ova tipka će vam omogućiti jednostavno aktiviranje funkcija u vašoj kupaonici. TECEnow bijela mat tipka nudi izvrsnu vrijednost za cijenu koju plaćate. Kombinacija visoke kvalitete izrade i pristupačne cijene čini je privlačnom opcijom za sve koji traže pouzdan i estetski privlačan komad za svoju kupaonicu.
  €93,00 €65,10

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEnow CRNA

  554374
  Aktivacijska tipka TECEnow crna je moderno i trendi rješenje za aktiviranje funkcija u vašoj kupaonici. Ova crna tipka donosi dozu elegancije i suvremenosti u prostor, ističući se svojim atraktivnim dizajnom. TECEnow crna aktivacijska tipka ima modernu estetiku koja prati najnovije trendove u dizajnu kupaonica. Njezina crna boja daje dojam sofisticiranosti i suvremenosti, stvarajući izniman vizualni dojam. Cijena TECEnow crne aktivacijske tipke je pristupačna, pružajući izvrsnu vrijednost za svoju kvalitetu i estetiku.
  €83,62 €58,54