Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Plinski kombi bojleri na dimnjak

  Plinski kombi bojleri na dimnjak obuhvaća plinske konvencionalne bojlere s priključkom na dimnjak. Naša ponuda uključuje proizvode renomiranih proizvođača kao što su Ariston i Bosch. Plinski kombi bojleri na dimnjak su pouzdani i učinkoviti uređaji za grijanje i pripremu tople vode koji se lako integriraju u vaš sustav. Nudimo različite modele i kapacitete kako bismo zadovoljili različite potrebe za opskrbom toplom vodom i grijanjem.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  BOJLER KOMBI ARISTON CLAS X 24 kW CF DIMNJAK

  130132
  BOJLER KOMBI ARISTON CLAS X 24 kW CF DIMNJAK pruža iznimnu učinkovitost i pouzdanost u pripremi tople vode i grijanju vašeg doma. Ovaj model dolazi s LCD zaslonom koji omogućuje jednostavno praćenje i kontrolu, dok primarni izmjenjivač topline od bakra osigurava brzo i učinkovito grijanje vode. S priključkom na dimnjak, Clas X 24 kW CF je praktično rješenje koje se lako integrira u vaš sustav grijanja.
  €818,66 €614,00

  BOJLER KOMBI BOSCH GAZ STAR 4000 W 24 kW DIMNJAK

  130418

  -Iskusite komfor tople vode s 3 zvjezdice uz Gaz Star 4000 W, višenamjenski plinski konvencionalni uređaj koji kombinira pouzdanost i štedljivost. Opremljen pločastim izmjenjivačem topline, ovaj uređaj osigurava visokokvalitetno zagrijavanje vode uz uvijek pravilno prilagođene uvjete rada. Podešavanje je jednostavno i prilagodljivo vašim individualnim vremenskim potrebama.

  -S Gaz Star 4000 W možete jednostavno obnoviti svoje domaćinstvo u skladu s ekološkim smjernicama. Ovaj uređaj kompatibilan je s različitim montažnim pločama, što olakšava postavljanje na različitim mjestima. Modulirajući plamenik osigurava da se koristi samo potrebna energija, pružajući preciznu regulaciju plinskog plamena. Iskoristite Gaz Star 4000 W za učinkovito i održivo zagrijavanje vode u svom domu.
  €1.691,25 €1.183,88