Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Peći na pelete

  Peć na pelete je sve popularniji način grijanja za mnoge domove i poslovne prostore. Peleti su obnovljivi izvor energije koji se proizvode od drvnog otpada i drugih biljnih materijala. Oni su ekološki prihvatljiviji od fosilnih goriva i mogu biti vrlo ekonomični kada se koriste kao peći za grijanje.

  Jedan od popularnih modela peći na pelete je Z12. Ova peć je dostupna u bijeloj i crvenoj boji, tako da se može prilagoditi bilo kojem interijeru. Z12 bijele boje je elegantna i moderna, dok Z12 crvene boje daje prostoru energičan i živahan izgled.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  PEĆ NA PELETE 9 kW - CENTROMETAL Z12 BIJELA

  110116
  Peć na pelete snage 9 kW nudi učinkovito i ekološki prihvatljivo grijanje vašeg doma. Ova peć je izrađena od visokokvalitetnih materijala i dolazi u elegantnom bijelom dizajnu koji se lako uklapa u svaki interijer. Zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji, ova peć pruža ugodnu toplinu i učinkovito koristi pelete kao gorivo, što štedi energiju i smanjuje troškove grijanja. S mogućnošću daljinskog upravljanja, Centrometal Z12 Bijela nudi jednostavno i praktično rukovanje, prilagođeno suvremenom načinu života. Ova peć je pouzdan i ekonomičan izbor za zagrijavanje vašeg doma uz minimalan utjecaj na okoliš.
  Cijena na upit

  PEĆ NA PELETE 9 kW - CENTROMETAL Z12 BORDO-CRVENA

  110155
  Peć na pelete snage 9 kW, model Centrometal Z12 Bordo-Crvena, predstavlja kombinaciju snage i elegancije za učinkovito grijanje vašeg doma. Ova peć ističe se svojim prepoznatljivim bordo-crvenim dizajnom, koji će dodati šarm vašem interijeru. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurala dugotrajnost i pouzdanost. Zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji, ova peć omogućuje ugodnu toplinu i efikasno koristi pelete kao gorivo, štedeći energiju i smanjujući troškove grijanja.
  Cijena na upit