Menu
Košarica

Proizvodi označeni s 'miješalice'

Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

MIJEŠALICA ZA KADU KLUDI BALANCE KROM

553514

Miješalica za tuš kadu Kludi Balance zrači elegancijom i visokom profinjenošću zbog svog meko zaobljenog dizajna. Kludi Balance miješalice obećavaju dugotrajnost, otpornost i visoku kvalitetu zahvaljujući samim metalima od kojih su izrađene.

MIJEŠALICA ZA KADU PODŽBUKNA HANSGROHE FOCUS

552533

Podžbukna miješalica Hansgrohe Focus je jednoručna miješalica elegantnog dizajna. Zahtjeva drugi proizvod, IBOX Hansgrohe.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA NOIR 2 CRNA

556593

Miješalice za umivaonik Fala Noir kombiniraju moderan dizajn sa visokom kvalitetom što potvrđuje petogodišnje jamstvo proizvoda cijelog tijela i glave.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK KLUDI PURE&EASY CHROME 100

554524

KLUDI linija proizvoda Pure&Easy. Blagi nagib znak je svježeg i laganog karaktera Pure&Easy linije. Također, za sve ljubitelje trendova nudi poseban dizajn u bijeloj varijanti.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK KLUDI PURE&STYLE CHROME 100 S PODIZAČEM

554548

Kludi linija proizvoda Pure&Style savršena je savršen i elegantan dizajn interijera. Lagano zaobljene, ali jasne linije učiniti će Vaš prostor modernim i elegantnim.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK KLUDI ZENTA 75 CHROME SENZORSKA 230V

553480

Miješalica za umivaonik Kludi, linije Zenta dolazi i u varijanti sa elektronskim senzorom. Zbog senzora i optičkog prepoznavanja objekta donosi uštedu resursa, vode.