Menu
Košarica

Grohe

GROHE je svjetski vodeći dobavljač sanitarnih armatura i globalna robna marka koja je posvećena pružanju inovativnih proizvoda za vodu. 

Desetljećima je GROHE bio predan vrijednostima robne marke tehnologije, kvalitete, dizajna i održivosti koji ilustriraju GROHE-ovu predanost stvaranju iznimnih iskustava i isporuci "Pure Freude an Wasser".

Sa svojim inženjeringom, inovacijama i dizajnerskim aktivnostima čvrsto ukorijenjenim u Njemačkoj, proizvodi GROHE nose značku kvalitete "Made in Germany", čime se u konačnici jača povjerenje kupaca u marku. Svi pogoni proizvodne mreže GROHE koriste visoko precizni proizvodni inženjering kako bi osigurali usklađenost s dosljedno visokim standardima GROHE. Na taj način GROHE osigurava da njegovi proizvodi zadovoljavaju najbeskompromisnije zahtjeve u pogledu izrade i funkcionalnosti.

Samo u proteklih deset godina, uspjeh GROHE-a potvrđen je s više od 240 nagrada za dizajn i inovacije, kao i s prva tri plasmana među "Najodrživije velike njemačke tvrtke 2015.". Brojni visokoprofilni projekti diljem svijeta opremljeni su GROHE proizvodima, svjedočeći o sklonosti arhitekata, dizajnera i programera prema ovom brendu.

Godine 2014. GROHE je postao dio LIXIL Group Corporation, tvrtke koja je javno uvrštena na burzu u Tokiju. LIXIL je globalni tržišni lider u industriji sanitarne opreme, a također i vodeći japanski dobavljač stambenog i građevinskog materijala.

Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK GROHE EUROSMART NEU

551511

Učinite svoju kupaonicu savršenu uz Grohe Eurosmart Neu jednoručnu miješalicu - štedljiva, lagana ugradnja

MJEŠALICA ZA UMIVAONIK GROHE EUROSMART NEW 21 XL

556516

Učinite svoju kupaonicu savršenu uz Grohe Eurosmart jednoručnu miješalicu - štedljiva, lagana ugradnja

MJEŠALICA ZA UMIVAONIK GROHE EUROSMART COSMOPOLITAN

555290

Učinite svoju kupaonicu savršenu uz Grohe Eurosmart jednoručnu miješalicu - štedljiva, lagana ugradnja

MIJEŠALICA ZA SUDOPER GROHE MINTA

550289

Miješalica za sudoper Grohe Minta nudi elegantni moderni stil i vrhunske performanse. S visokim izljevom u obliku slova C koji se zakreće za punih 360° za lakše čišćenje i punjenje visokih posuda.

MIJEŠALICA ZA KADU GROHE EUROSMART COSMOPOLITAN

556519

Miješalica za kadu Grohe Eurosmart Cosmopolitan učinit će Vaš kupaonski prostor elegantnim i modernim.

MIJEŠALICA ZA TUŠ KADU GROHE EUROSMART NEW 21

556517

Miješalica za tuš kadu Grohe Eurosmart nudi moderan dizajn i visoku kvalitetu.