Menu
Košarica

Geberit

Vodeći ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu

Globalno prisutna Geberit grupa sa sjedištem u Rapperswil-Joni u Švicarskoj vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, keramiku za kupaonice te kupaonski namještaj. Geberit je stoga u mogućnosti ponuditi inovativna i sveobuhvatna rješenja za kupaonicu iz jednog izvora. Proizvodi se koriste u novim zgradama kao i projektima obnove i modernizacije. Kao i visokokvalitetni asortiman proizvoda, Geberit nudi tržišnim partnerima iz građevinske industrije i trgovine širok spektar mogućnosti obuke u 29 informativnih centara Geberit koje svake godine pohađa više od 30.000 profesionalaca.

Predstavnici prodaje Geberita također pružaju usluge trgovcima, voditeljima salona, ​​vodoinstalaterima, inženjerima i arhitektima osobnim, a u mnogim slučajevima i projektnim savjetima. Ovaj je rad podržan širokim rasponom tehničke dokumentacije, kataloga i digitalnih alata s velikom praktičnom relevantnošću. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona u Europi i 6 na drugim kontinetima. Grupa također ima modernu i učinkovitu infrastrukturu u glavnom sjedištu i u Šangaju za razvoj novih tehnologija i proizvoda. S više od 12.000 zaposlenika u više od 50 zemalja, Geberit je u 2020. godini ostvario neto promet od 3 milijarde CHF. Dionice tvrtke Geberit kotiraju na švicarskoj burzi SIX Swiss Exchange i uključene su u švicarski burzovni indeks SMI (Swiss Market Index).

Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI GEBERIT AP110 RIO

550480

Geberit AP110 Rio nadžbukni je vodokotlić niske montaže.

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI GEBERIT AP116

552676

Geberit AP116 nadžbukni je vodokotlić niske montaže.

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI GEBERIT AP112 FONTANA

337091

Geberit AP112 Fontana je nadžbukni/nazidni vodokotlić proizveden od ABS plastike, a nudi mogućnost priključenja sa 3 strane.

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI GEBERIT AP117 MONTANA DUO

337096

Geberit AP117 Montana Duo je nadžbukni vodokotlić visoke kvalitete koju obećava trajnost i otpornost.

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI GEBERIT AP116 PLUS - BLUE CUBE

551098

Geberit AP116 plus je nadžbukni/nazidni vodokotlić proizveden od ABS-plastike sa dvokoličinskim ispiranjem

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI LIV CORAL

553147

Nadžbukni vodokotlić LIV Coral je vidljivi vodokotlić namijenjen za ugradnju na zid, može se montirati nisko ili visoko. Tipka za ispiranje nalazi se na desnoj strani Coral kotlića.