Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Blanco

  Blanco, renomirani proizvođač sudopera, miješalica i drugih kuhinjskih rješenja, ima svoje korijene u Njemačkoj. Osnovan je 1925. godine, a tijekom desetljeća stekao je svjetsku prepoznatljivost zbog visokokvalitetnih proizvoda koji sjedinjuju izvanredan dizajn, vrhunsku izdržljivost te inovativne funkcionalnosti. Svojim neprestanim teženjem vrhunskosti, Blanco je postao sinonim za kvalitetu u kuhinjskom dizajnu i opremi, šireći svoj utjecaj diljem svijeta.

  Zašto Blanco:

  • Inovacija: Pioniri su u integriranju najnovijih tehnologija u proizvode, osiguravajući praktičnost i udobnost.
  • Dizajn: Blanco proizvodi spoj su elegancije i funkcionalnosti, stvarajući kuhinjski prostor u kojem će tehnologija i estetika zajedno prosperirati.
  • Kvaliteta: S predanošću vrhunskoj izradi, garantiraju dugotrajan i pouzdan rad svakog proizvoda.
  • Održivost: Posvećeni su očuvanju okoliša = trude se pružiti proizvode koji podržavaju vašu ekološku svijest.
  Poredaj
  Prikaz po stranici

  SUDOPER BLANCO ANDANO 180-U INFINO INOX 18/10

  590915
  Sudoper BLANCO ANDANO 180-U InFino u izvedbi od plemenitog čelika je pravo remek-djelo u svijetu kuhinjskog opremanja. Namijenjen je ugradnji pod radnu plohu, pružajući elegantan i modern izgled vašoj kuhinji. Ovaj sudoper je doslovna simfonija u plemenitom čeliku, sjajno kombinirajući estetske i funkcionalne elemente. Jedinstvena kompozicija radijusa i površinske obrade stvara vizualnu ravnotežu i čini ga izvanrednim dodatkom svakom kuhinjskom prostoru. S BLANCO ANDANO 180-U InFino sudoperom doživite spoj elegancije, trajnosti i funkcionalnosti koji će oplemeniti vaše svakodnevne kuhinjske aktivnosti.
  €377,04 €282,78

  SUDOPER BLANCO ANDANO 450-IF InFino inox 18/10

  590705

  Sudoper BLANCO ANDANO 450-IF InFino inox 18/10 je pravo remek-djelo u plemenitom čeliku. Ovaj sudoper predstavlja savršenu simfoniju elegantnih linija i visoke funkcionalnosti, spojivši radijuse i površinske obrade u jedinstvenu kompoziciju.

  Sa svojim velikim kapacitetom bazena koji je u potpunosti iskoristiv, ovaj sudoper pruža ne samo estetsku atraktivnost, već i izvanrednu funkcionalnost u svakom kulinarskom trenutku. Dodatna vrijednost dolazi u obliku elegantnog i funkcionalnog dodatnog pribora koji se može naručiti prema vašem osobnom ukusu, dodatno unaprjeđujući vaš kuhinjski prostor.

  €550,79 €413,09

  SUDOPER BLANCO ANDANO 700-IF/A InFino inox 18/10

  590895
  Sudoper BLANCO ANDANO 700-IF/A InFino Inox 18/10 je istinska simfonija u plemenitom čeliku, spoj jedinstvene kompozicije vizualnih i funkcionalnih elemenata. Skladna kombinacija radijusa i površinske obrade dodatno naglašava eleganciju. Velik kapacitet bazena omogućava potpunu iskoristivost, dok je dodatni pribor elegantan i funkcionalan, te se može posebno naručiti prema potrebi. Dizajniran s integriranom policom za pipu, zahtijeva samo jedan izrez, dodatno olakšavajući instalaciju. Tanki rub za ugradnju odozgo i moderni, higijenski preljev C-overflow™ Steelart čine ovaj sudoper atraktivnim i praktičnim. Inovativni sustav odvoda InFino® i opcija daljinskog upravljanja PushControl dodaju funkcionalnost i modernost ovom iznimnom sudoperu.
  €848,26 €636,20

  SUDOPER BLANCO AXIA III 45 S InFino silgranit™

  590897
  Sudoper BLANCO AXIA III 45 S InFino Silgranit™ impresionira jedinstvenom ergonomijom i modernim dizajnom. Sa svojim ergonomskim radom uzduž osovine (axis) pruža iznimnu funkcionalnost. Moderan dizajn s čistim linijama i tanjim rubom, te mali radijus kuteva, omogućuju maksimalnu iskoristivost i volumen. Pomična daska za rezanje dodatno olakšava svakodnevne kulinarske zadatke. Dostupan je u atraktivnih 9 boja SILGRANIT™, pružajući ne samo estetsku vrijednost, već i praktičnost - otporan je na ogrebotine, temperaturu, udarce te je jednostavan za čišćenje, čineći ga iznimno sigurnim i higijenskim. Također, ovaj model sudopera je dostupan s praktičnom opcijom daljinskog upravljanja.
  €643,80 €482,85

  SUDOPER BLANCO AXIA III 45 S-F INFINO SILGRANIT ANTRACIT

  590916
  SUDOPER BLANCO AXIA III 45 S-F InFino Silgranit™ je sinonim za funkcionalnu eleganciju. Sa svojom jedinstvenom ergonomijom uzduž osovine (axis) i modernim dizajnom čistih linija te tankog ruba, ovaj sudoper predstavlja idealan spoj estetike i praktičnosti. Mali radijus kuteva omogućuje maksimalnu iskoristivost i volumen, dok pomična daska za rezanje, uključena u isporuku, pridonosi praktičnosti omogućujući rezanje direktno u tavu ili posudu. Nenadmašno prostran bazen s integriranim malim bazenom pruža dodatnu funkcionalnost, dok moderan i higijenski preljev C-overflow™ i inovativan sustav odvoda InFino® olakšavaju održavanje. Dostupan u 8 atraktivnih boja Silgranit™, ovaj sudoper je otporan na ogrebotine, temperaturu do 280 °C, udarce poput padanja posuđa te je siguran za hranu i otporan na jestive kiseline. Ne samo da je izdržljiv, već je i estetski ugodan, pružajući prirodan dojam kamena pod rukom. S fleksibilnom opcijom poravnate ugradnje na radnu ploču i mogućnošću daljinskog upravljanja, BLANCO AXIA III 45 S-F InFino Silgranit™ donosi sve što vam je potrebno u modernoj kuhinji.
  €725,99 €544,49

  SUDOPER BLANCO AXIS III 45 S-IF INOX 18/10

  590896

  ~Sudoper BLANCO AXIS III 45 S-IF Inox 18/10 predstavlja kombinaciju plemenitog čelika s elegantnim svilenim sjajem. Sa svojim BLANCO Axis konceptom, ovo je sudoper koji se ističe kao klasa za sebe.

  ~Elegantan i funkcionalan dodatni pribor, poput multifunkcionalne kade od inoxa 18/10 ili pomične daske za rezanje koja omogućuje rezanje direktno u tavu ili posudu, doprinose praktičnosti i korisnosti sudopera.

  ~Sudoper je dostupan s -IF tankim rubom za ugradnju odozgo ili poravnatu ugradnju, pružajući mogućnost izbora prema estetici kuhinje. Moderan i higijenski preljev C-overflow™ i inovativan sustav odvoda InFino® dodaju funkcionalnost i čine održavanje čistoće jednostavnim. Također, ovaj model sudopera dostupan je s praktičnom opcijom daljinskog upravljanja.

  €718,10 €538,58
  Filteri Close