Menu
Košarica

TECEone- WC S FUNKCIJOM BIDEA

08 ožujka, 2021

 TECE one

Proizvođač Tece koncipirao je novi WC s funkcijom bidea: s inteligentnom tehnikom koja radi bez električne energije. U tu svrhu koristi snagu vode, funkcijom tuša upravlja se uz pomoć pritiska vode. Pri tome topla voda za higijensko pranje dolazi izravno iz vodovodne mreže. Zapravo vrlo jednostavno.

TECEone je kompaktnog dizajna koji se uklapa u svaku kupaonicu. S promišljenim funkcijama za jednostavnu montažu i intuitivno rukovanje.

 Oblik i funkcija

Uvjerljivo drukčiji: ne samo po pitanju komfora i higijene, već također i u usporedbi s drugim WC-ima s funkcijom bidea. Jednako se harmonično uklapa u ambijent svake kupaonice. Također i u manjim prostorima, zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i elementima za rukovanje. TECEone, naravno, zadovoljava najvažnije standarde po pitanju komfora moderne sanitarne keramike: na primjer svojom ergonomski oblikovanom WC daskom koja nije klimava i funkcijom sporog zatvaranja.

 Manje je više

TECEone daje higijensku svježinu i bez uputa: s rukovanjem koje je vrlo jednostavno, intuitivno i komforno. Putem okretnih gumba koji se nalaze bočno na keramici moguće je kontinuirano regulirati temperaturu(do 38°C) i količinu vode: jednostavnim okretanjem gumba. Ručica tuša smještena u sredini sama se aktivira i izlazi djelovanjem pritiska vode.

 Čisto u svakom pogledu

Zbog dizajna bez ruba za ispiranje TECEone je posebno jednostavan za čišćenje. Ručica tuša čak se sama čisti. Potpuno automatski ispiranjem prije i nakon svake upotrebe. Još jedna prednost: kod čišćenja prije upotrebe ispire se i ohlađena voda koja se eventualno nalazi u cijevi.