Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  MODUL TECE ZA WC - MOKRA UGRADNJA 8cm

  Proizvođač: Tece
  TECEbox WC modul s Octa vodokotlićem je visokokvalitetni toaletni modul za zidni WC s ugradbenom visinom od 1110 mm i dubinom od 8 cm, idealan za moderne kupaonice.
  SKU: 552797
  Dostupnost: Nema na zalihi
  €275,75
  Cijena: €193,02
  Besplatna dostava
  Datum isporuke: 1 tjedan

  MODUL TECE ZA WC - MOKRA UGRADNJA 8cm

  TECEbox WC modul s Octa vodokotlićem je visokokvalitetni toaletni modul za zidni WC, osmišljen za mokru ugradnju s minimalnom dubinom od samo 8 cm.

  Sadrži Octa vodokotlić s prednjim pogonom, sigurnosni spremnik izrađen od plastike otporne na udarce, potpuno predmontiran i zapečaćen vodokotlić te priključak za vodokotlić s unutarnjim navojem 1/2". Volumen spremnika iznosi 9,5 litara, s mogućnošću podešavanja ispiranja na 4,5/6/9 litara.

  Modul je izoliran od kondenzirane vode i kompatibilan je s TECE tipkama za ispiranje i ručicom za ispiranje WC školjke. Može se koristiti kao jednostruki ili dvostruki vodokotlić, ovisno o korištenoj ploči za ispiranje.

  Testiran je prema EN 14055 standardima, a opremljen je i tihi hidraulički ventil za punjenje. Uključuje armaturne tkanine za montažu, odvodnu krivinu DN 90/90 PE-HD te WC priključni set DN 90 uključujući zaštitne čepove.

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Close
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *
  Oznake proizvoda