Pretraga
Asortiman
  Menu Close
  Back to all

  Seminar Geberita u Opus areni: Noviteti 2024.

  16 svi 2024

  Geberit Noviteti 2024:

   

  GEBERIT AQUACLEAN ALBAINOVACIJA GODINE

  Najnoviji dodatak asortimanu Geberit WC školjki jest AquaClean Alba, ističe se kao elegantna i jednostavna WC školjka s funkcijom tuša. Idealan je za one koji se prvi put susreću s tuš WC školjkama, jer uključuje samo najnužnije funkcije.

   

   

   

   

   

   

   

   

  GEBERIT MIX & MATCH – NOVE KOMBINACIJE BAZA ZA UMIVAONIKE

  Geberit sada nudi širok raspon opcija za odabir baze za umivaonik prema osobnim preferencijama kupaca. Uz Geberit Mix & Match možete modularno kombinirati kupaonski namještaj, umivaonike i pribor iz različitih kupaonskih serija kao što su Geberit ONE, Acanto i iCon. Ovaj asortiman umivaonika omogućuje personalizaciju kupaonskog prostora prema izvedbi i funkcionalnim preferencijama.

   

   

  GEBERIT BAMBINI – MODERAN DIZAJN S NOVIM BOJAMA

  Linija kupaonske opreme Geberit Bambini doživjela je modernizaciju s novim bojama i dizajnom. Od travnja 2024. dostupne su nove WC školjke, prostori za pranje ruku i igru, tipke za aktiviranje ispiranja, elementi Geberit Duofix za WC školjke i novo dizajnirane armature za umivaonike. Proizvodi dolaze u bojama poput ocean plave, svjetlo plave, šumsko zelene, svjetlo zelene, karmin crvene, narančaste i neutralne bijele.

   

  Zahvaljujemo se Geberitu na organizaciji i korisnoj edukaciji te se radujemo primjeni ovih inovacija u našim projektima. 

  Komentari
  Objavite svoj komentar Close