GEBERIT

Geberit Monolith

Sanitarni modul za WC Geberit Monolith nagrađen je s nekoliko međunarodnih nagrada, a i potrošači su ga dobro prihvatili. Cjelokupna sanitarna tehnologija, uključujući vodokotlić, mehanizam za dvokoličinsko ispiranje i sifon smještena je u vitki, elegantni modul koji se može postaviti s visećom ili stojećom WC školjkom. Staklena maska također je na raspolaganju u različitim bojama.

Zahvaljujući prednjoj ploči izrađenoj od sigurnosnog stakla i elegantnim aluminijskim bočnim dijelovima, sanitarni modul Geberit Monolith ostavlja dobar dojam u svakoj kupaonici. U većini slučajeva može se priključiti na postojeći dovod vode i na priključke za otpadnu vodu bez građevinskih modifikacija zgrade. Instalaciju može izvesti jedan vodoinstalater uz vrlo malo podizanja građevinske prašine i stvaranja ili buke.

Kompletnu ponudu Geberit Monolith možete pogledati ovdje.

Geberit AquaClean

Geberit AquaClean spaja pouzdanu kvalitetu, bezuvjetan komfor i elegantan dizajn za kupaonice. Upoznajte se s najboljim WC-om s tušem u svojoj klasi koji će oduševiti čak i najzahtjevnije klijente. Također možete profitirati od naše dugogodišnje stručnosti u ovoj kategoriji proizvoda koja sve više postaje popularna. Veliki opseg se proteže od jednostavnog osnovnog modela, pa sve do individualnih programa ugođaja za klijente s posebnim zahtjevima – otkrijte mnogobrojne mogućnosti!

                          

 

Kompletnu ponudu možete pogledati ovdje.

Za sve dodatne informacije obratite se na mail: info@agria.hr