ASTONE

  

ASTONE je visokokvalitetni solid surface kompozitni materijal razvijen u Aquaestil-u 2002. godine, a odlikuje se nizom odličnih karakteristika i visokom razinom primjenjivosti.

Tehnički gledajući, ASTONE je prirodni mineral aluminij-tri-hidrat u prahu povezan akrilno-modificrianom poliesterskom smolom i obojan prirodnim pigmentom, a to mu daje izvanredna tehnička svojstva i visoku razinu primjenjivosti i izdržljivosti.

Materijal ASTONE je potpuno homogen po cijeloj svojoj strukturi, ne razdvaja se u slojevima, otporan je na termalne šokove i udarce. Stabiliziran je na UV zrake, a toplinu podnosi bolje od većine drugih materijala tako da ga kratka izloženost temperaturi kao npr. pepeo cigarete ili vruće ulje neće oštetiti.

ASTONE materijal idealan je za uporabu u kupaonicama i sanitarnim prostorima gdje nalazi svoju primjenu pri izradi umivaonika, umivaoničkih pulteva i tuševa. Visoka razina primjenjivosti ovog materijala, njegova otpornost na habanje i praktički neograničena fleksibilnost pri obradi, čine ovaj materijal idealnim za opremanje objekata kao što su marine, hoteli i putnički brodovi, ali i primjenu u privatnim prostorima.

Područja primjene:

Umivaonički pultovi
Samostojeći umivaonici
Tuš kade
Samostojeće kade
Umivaonici
Rješenja za interijere javnih prostora
Konferencijski stolovi
Kupaonska galanterija
Kuhinjski pultovi
Elementi interijera na putničkim brodovima

Posebna pogodnost ovog materijala je mogućnost izrade zasebnih elemenata prema Vašoj ideji i nacrtu.

Više o materijalu ASTONE pogledajte na www.astone.hr, a za sva dodatna pitanja i informacije kontaktirajte nas na mail: info@agria.hr