TUŠ KANALICE

   

Kupaonica sve više postaje dio stambenog prostora. Tuš kanalicama omogućen je prostor bez prepreka, a time i bolja iskoristivost istog. Tehnologija se savršno integrira u ugradnju poda – u novogradnji, kao i u situacijama popravaka ili obnove: inteligentna tehnologija odvodnje, koja zadovoljava sve higijenske zahtjeve, ostaje nevidljiva.

Zašto tuš kanalice?

- Ukoliko prostor za tuširanje želite izvesti pomoću keramičkih pločica, kanalice su idealno rješenje
- Tuš kanalice oslobađaju kupaonicu svih prepreka te omogućavaju ravnomjeran dizajn poda
- Tuš kanalice osiguravaju Vam sigurnost odvodnje, funkcionalnost, ali i estetski dojam
- Konstrukcija sustava omogućava jednostavno čišćenje i održavanje

Iz našeg asortimana izdvojili bi tuš kanalice proizvođača TECE.

TECE je poduzeće srednje veličine, sa sjedištem u Emsdetten, Njemačka, osnovan 1955. godine, a proizvodi cijevne sustave za vodu, grijanje i plinske instalacije, ugradbene vodokotliće i aktivacijske tipke za ispiranje kao i tuš kanalice te druge sustave odvodnje, a svoja projektirana rješenja prodaje diljem svijeta.

Dizajn i materijali TECE tuš kanalica

TECEdrainline asortiman tuš kanalica obuhvaća sedam različitih uzoraka od nehrđajučeg čelika, kao i model “plate” - opločene ploče za podlogu za adaptaciju u skladu s podnom oblogom, pri čemu je vidljiv samo prorez u podu.

TECEdrainline konfigurator
Otkrijte raznolikost TECEdrainline tuš kanalica i sami konfigurirajte individualno rješenje za Vašu kupaonicu klikom na link:  http://www.tece.de/hr/konfigurator_drainline/index.php

Za pregled kompletne ponude kliknite OVDJE

A za sve dodatne informacije obratite nam se na mail: info@agria.hr