TUŠ KADE

   

Agria d.o.o. Vam nudi tuš kade proizvođača Aquaestil. U skladu s normom tuš kade izrađene su od 100% lijevanog akrila koji se već dugi niz godina smatra najpogodnijim materijalom za tu svrhu. Lijevani sanitarni akril odlikuje se postojanošću boje, visokom tvrdoćom, kemijskom otpornošću i prije svega besprijekornim sjajem. Zahvaljujući svojoj molekularnoj strukturi tuš kade od sanitarnog akrila izuzetno su glatke i imaju minimanu mikroskopsku poroznost pa se bakterije i mikroorganizmi ne zadržavaju na površini kade što osigurava maksimalnu razinu higifjene u Vašoj kupaonici.

Za razliku od nekih drugih vrsta materijala kao što su npr. akril abs ili poliester, lijevani sanitarni akril je zbog svoje homogene strukture savršeni materijal za izradu kupaonskih kada, a eventualna površinska oštećenja ne predstavljaju problem jer brušenjem ili poliranjem ponovo postižemo prvobitno stanje.

Tuš kade izrađuju se EN 198 prema internacionalnoj klasifikaciji standarda za akrilne kade (ICS), te prolaze još strožu internu kontrolu. Na sve akrilne kade Aquaestil Vam pruža 10 godina jamstva i uslugu servisa dostupnu na području cijele Hrvatske.

Kompletnu ponudu akrilnih tuš kada možete pogledati OVDJE.

Za sve ostale informacije obratite nam se na mail info@agria.hr