Roca

   

Roca je tvrtka specijalizirana za dizajn, proizvodnju i marketing proizvoda za kuponske prostore, kao i keramičke podove i zidne obloge za primjenu u arhitekturi, izgradnji i dizajnu interijera.

Tvrtka ima više od 21 000 zaposlenika i 77 proizvodnih pogona te posluje u više od 135 zemalja diljem svijeta. Grupacija, u potpunosti u španjolskom vlasništvu, je tržišni lider u Europi, Južnoj Americi, Indiji i Rusiji.

2006. godine španjolska grupacija ROCA Corporacion Empresarial S.A. preuzima INKER. Dolaskom ROCA-e povećava se kapacitet proizvodnje ulaganjem u nove linije sanitarne keramike te započinje osuvremenjavanje svih procesa u tvrtki.

Roca proizvodi  su prisutni u gotovo svakom kućanstvu, školi, bolnici, ustanovi i hotelu u Hrvatskoj

Kolekcije Roca:

KHROMA

Boja i tekstura na usluzi osjetilima. Austrijski dizajner Erwin Leo Himmel osmislio je ovu kolekciju intenzivnih boja s ciljem ispunjavanja kupaonskog prostora osjećajem sreće i stvaranja osjećaja slobode i lakoće. Uz to, njeni harmonični oblici i teksturirane završne obrade ugađaju najzahtjevnijem osjetu - dodiru. Vincent Gregoire, kreativni direktor poznate agencije Nelly odabrao je raspon boja koje su pravi dar za osjetila.

 

ELEMENT

Snažno, kompaktno i racionalno. Arhitekt David Chipperfield osmislio je geometrijski, čist, otmjen i radikalan dizajn. Zahvaljujući jednostavnosti linija i opsežnom planu za kupaonice, ova kolekcija može lako koegzistirati u različitim stilskim izražajima koje uvjetuje suvremeno unutarnje uređenje.

 

 

HAPPENING

Sa stajališta oblika, Ramón Benedito dao je sve od sebe u kolekciji koju nam nudi. Očuvao je klasične strukture različitih kupaonskih elemenata, no s novom perspektivom. Proizvodi su kompaktni, u oblicima koji teže suštini. Njihova jednostavnost pridonosi uređenom prostoru u kojem je prostranost osnova karaktera i funkcionalnosti kupaonice

 

HALL

Dizajn idealan za kompleksne i gotovo nesavladive prostore, koji se savršeno prilagođava i odgovara na izazove suvremenog uređenja interijera radi postizanja maksimalne prilagodljivosti i isključivo pozitivnog rezultata bez ugrožavanja dizajna.

 

 

MERIDIAN


Jedan jedini koncept za tisuću mogućnosti. Jedan jedini koncept koji će ispuniti svaki zahtjev. Najraznolikiji i sveobuhvatni asortiman.

 

 

 

DAMA

Dizajn, funkcionalnost i širina asortimana.Zbirka neutralnih, elegantnih linija, nudi velik izbor veličina.Kombinacija ove serije 'proizvoda će vam dati nevjerojatne rezultate u svim vrstama kupaonskih prostora.

 

 

 

THE GAP


Ovaj koncept dizajnera Antonia Bulloa istodobno je kompaktan i funkcionalan. Bogati asortiman prilagođuje se svim mogućnostima i omogućuje optimiziranje kupaonskog prostora. Moderne i elegantne linije potvrđuju inteligentnost odabira.

 

DEBBA

Zbirka sa širokim rasponom rješenja koja u kombinaciji s svojim trenutnim dizajnom, čini ju prilagodljivom svakom kupaonskom prostoru.

 

 

 

NEXO

Dva naizgled suprotstavljena cilja skladno se sjedinjuju u ovoj kolekciji: estetika i ekonomičnost. Proizvodi izrađeni u nekoliko dimenzija radi uklapanja u svaki prostor. Suvremeni dizajn savršenih proporcija koji se suptilno uklapa u sve vrste prostora

 

 

TIPO

Tipo je pristupačan izraz urbane adaptacije klasičnih kupaonskih prostora.Arhitekt Antonio Bullo uspio je ostvariti pristupačan dizajn, savršenu kombinaciju između sanitarnih materijala i čistoće oblika.Cijelu kolekciju inspirira energija, sklad i ravnoteža.

 

 

VICTORIA

Tradicionalan odgovor na klasične ugođaje. Elegantne i funkcionalne krivulje u bogatoj kolekciji koja objedinjuje jednostavnost i mnogostranost i nudi dokazanu praktičnost.

 

 

 

ACCESS


Ova je kolekcija namijenjena osobama koje imaju poteškoće s pokretljivošću, koje traže ergonomska, prilagodljiva i sofisticirana rješenja u kupaonskom prostoru. Kvaliteta, funkcionalnost i dizajn u službi dobrobiti, udobnosti i praktičnosti za sve potrebe.

 

 

 

Kompletnu ponudu Roca proizvoda možete pogledati OVDJE

A za sve dodatne informacije obratite nam se na mail: info@agria.hr