TECE

  

Tece profili za suhu ugradnju

TECEprofil je provjeren predzidni sustav za brzu i učinkovitu izradu zidnih pregrada u kupaonici suhom metodom ugradnje. Upravo u modernim kupaonicama TECEprofil svojim skrivenim ugradbenim sistemom nudi jasne prednosti u odnosu na tradicionalnu mokru ugradnju.

Pregradni zidovi, kutna rješenja i samostojeći zidovi se mogu brzo ugraditi u kupaonicu sa samo nekoliko pojedinačnih dijelova. Zbog svoje izvanredne fleksibilnosti, TECEprofil nije samo prikladan za pojedinačne projektne gradnje, nego također nudi nedvojbene prednosti za velike objekte s različitim kupaonskim i toaletnim rješenjima. Nevezano je li potrebna instalacija bez prepreka ili kutna instalacija, prikladni modeli su odmah pri ruci.

Kompletnu ponudu profila za suhu ugradnju možete pogledati OVDJE.

 

TecElux WC-modul

TECElux – multifunkcionalan WC u kompletu s odsisom neugodnih mirisa, aktivacije dodirom, tehnike dvokoličinskog ispiranja i podešavanja po visini – ali ipak funkcionalan i vrlo estetičan.

Das WC-terminal TECElux nevidljivo premješta tehniku iza zida. Posebno plosnata staklena ploča zatvara revizijsko okno i prikriva vodokotlić te priključke za vodu i struju.

Velika staklena površina terminala sastoji se od dva dijela koje optički djeluju kao cjelina. Staklena ploča služi kao zaštita od prskanja zida i time dozvoljava oblikovanje zida bez pločica.

Kompletnu ponudu  TecElux WC-modula možete pogledati OVDJE.

Tecebox mokra ugradnja

TECEbox je TECE vodokotlić za mokru ugradnju u predzid ili ispred masivnog zida. Isporučuje se tvornički predmontiran i zapečaćen. Time je vodokotlić potrebno otvoriti tek u završnoj fazi instalacije. Nedirnut pečat jamči potpunost i čistoću spremnika. TECEbox je dostupan u visinima za standardnu instalaciju i za nisku instalaciju od 820 mm.

Kompletnu ponudu Tecebox za mokru ugradnju možete pogledati OVDJE.

Za sve dodatne informacije obratite se na mail: info@agria.hr