GEBERIT

                     

 

Ugradbeni vodokotlići Geberit

Ugradbeni vodokotlići Geberit klasični su primjeri za moderne instalacije u kupaonicama i u zadnjih 50 godina instalirani su milijunima puta po čitavom svijetu. Poznati su po svojoj legendarnoj pouzdanosti. Nepropusnost je prije isporuke provjerena kod svakog vodokotlića. Dostupnost rezervnih dijelova koja je zajamčena sljedećih 25 godina daje dugoročnu sigurnost. Izborno su dostupni s funkcijom dvokoličinskog ispiranja, start/stop ispiranja ili ispiranja velikom količinom vode. Za pregled kompletne ponude ugradbenih vodokotlića kliknite OVDJE.

 

Geberit Monolith

Sanitarni modul za WC Geberit Monolith nagrađen je s nekoliko međunarodnih nagrada, a i potrošači su ga dobro prihvatili. Cjelokupna sanitarna tehnologija, uključujući vodokotlić, mehanizam za dvokoličinsko ispiranje i sifon smještena je u vitki, elegantni modul koji se može postaviti s visećom ili stojećom WC školjkom. Staklena maska također je na raspolaganju u različitim bojama.

Zahvaljujući prednjoj ploči izrađenoj od sigurnosnog stakla i elegantnim aluminijskim bočnim dijelovima, sanitarni modul Geberit Monolith ostavlja dobar dojam u svakoj kupaonici. U većini slučajeva može se priključiti na postojeći dovod vode i na priključke za otpadnu vodu bez građevinskih modifikacija zgrade. Instalaciju može izvesti jedan vodoinstalater uz vrlo malo podizanja građevinske prašine i stvaranja ili buke.Kompletnu ponudu Geberit Monolith možete pogledati OVDJE.

Geberit AquaClean

Geberit AquaClean spaja pouzdanu kvalitetu, bezuvjetan komfor i elegantan dizajn za kupaonice. Upoznajte se s najboljim WC-om s tušem u svojoj klasi koji će oduševiti čak i najzahtjevnije klijente. Također možete profitirati od naše dugogodišnje stručnosti u ovoj kategoriji proizvoda koja sve više postaje popularna. Veliki opseg se proteže od jednostavnog osnovnog modela, pa sve do individualnih programa ugođaja za klijente s posebnim zahtjevima – otkrijte mnogobrojne mogućnosti!

                             

Kompletnu ponudu možete pogledati OVDJE.

A za sve dodatne informacije obratite se na mail: info@agria.hr