VOGEL&NOOT

VOGEL&NOOT vodeći je europski tehnološki partner koji određuje tehničke standarde i čija široka lepeza proizvoda obuhvaća radijatore, podna grijanja i dimovodne sustave.

Zahvaljujući stalnoj inovativnosti na području energetske učinkovitosti i jedinstvenom konceptu dizajna VOGEL&NOOT radijatori omiljeni su kod arhitekata i instalatera grijanja, kao i kod korisnika zagrijanih prostorija. Asortiman proizvoda se sastoji od sljedećih radijatora: 

Della

Oku ugodan, elegantan dizajn koji donosi udobnost u vašu kupaonicu. Diskretne poprečno položene cijevi za grijanje su idealne vješanje i sušenje ručnika.

Della Wave

Oku ugodan, elegantan dizajn koji donosi udobnost u vašu kupaonicu. Za još više elegenacije poprečne grijuće cijevi su lagano zakrivljene. Diskretne poprečno položene cijevi za grijanje su idealne vješanje i sušenje ručnika.

Dion-VM
Oku ugodan, elegantan dizajn koji donosi udobnost u vašu kupaonicu. Diskretne poprečno položene cijevi za grijanje su idealne vješanje i sušenje ručnika. Dion-VM ventilski je kupaonski radijator sa središnjim priključkom.

Za dodatne informacije obratite nam se na mail: info@agria.hr