KUPAONSKI NAMJEŠTAJ

   

Nove linije Aquaestil namještaja objedinjuju eleganciju i praktičnost klasičnog namještaja sa modernim konceptom čistih linija uz primjenu svih prednosti koje donosi moderna tehnologija dizajna i obrade drva.

Velika pažnja posvećena je tome da svaka ladica, polica i ormarić imaju svoju jasnu primjenu i prikladnu poziciju, te Vam omogućuje kombiniranje raličitih elemenata kako bi što lakše stvorili kupaonicu iz snova neovisno o tome koje je konfiguracije i veličine, a dimenzije i oblici elemenata omogućuju Vam njihovo jednostavno i funkcionalno kombiniranje s ostalim kupaonskim predmetima.

Kako bi bili sigurni kako će Vaš namještaj ostati nov dugi niz godina, u samoj proizvodnji primjenjuje se niz postupaka i materijala koji garantiraju kvalitetu i maksimalnu udobnost korištenja.

Specijalna iverica otporna na vlagu, spojena i ojačana kvalitetnim ljepilom kao stvorena je za kupaonske uvjete korištenja, a napredni sistemi elegantnog zatvaranja ladica i vrata, te vrhunska rasvjetna tijela, ogledala i umivaonici svakako će doprinjeti da kupaonica postane najdraža prostorija Vašeg stana ili kuće.

Umivaonici Syman izrađeni od kompozitnog materijala, poznatog pod nazivom mineral mramor, osmišljeni su i proizvedeni za svaku od linija namještaja. Održavanje površine umivaonika i namještaja iznimno je jednostavno zbog kvalitetnog materijala od kojeg su izrađeni,  a direktna montaža elemenata na zid svakako olakšava čišćenje.

Kompletnu ponudu Aquaestil namještaja možete pogledati OVDJE.

A za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na mail: info@agria.hr