Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Pribor i dodatna oprema

  Kutne letvice za kadu su popularni dodatak koji se koristi za osiguravanje nepropusnosti na spoju kade sa zidom i pokrivaju se neravnine i ostali nedostaci kao posljedice ugradnje kade, čime se izbjegava pretjerano silikoniranje i zadržavanje nečistoća.

  Cijena kutnih letvica za kadu varira ovisno o veličini, materijalu i proizvođaču. Plastične letvice su obično najjeftinije, dok su one od presvučenog lijevanog akrila nešto skuplje. Međutim, kvalitetne kutne letvice za kadu koje se izrađuju od kvalitetnog materijala mogu biti dugotrajne i isplative investicije jer neće požutjeti s vremenom.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  LETVICE KUTNE ZA KUPAONSKU KADU ILI TUŠ KADU 195X195

  551600
  Kutne letvice su završni elementi koji se postavljaju na spoju kade sa zidom nakon montaže kade. Korištenjem kutnih letvica osigurava se nepropusnost na spoju kade sa zidom i pokrivaju se neravnine i ostali nedostaci kao posljedice ugradnje kade, čime se izbjegava pretjerano silikoniranje i zadržavanje nečistoća. S obzirom da su letvice presvučene akrilom osigurava se i trajna estetska vrijednost kade (neće s vremenom požutjeti).
  €44,56 €35,65
  268,60 HRK