Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  .

  Oprema za tuš

  Oprema za tuširanje uključuje razne značajke koje su potrebne za stvaranje ugodnog  iskustva tuširanja. Jedan od ključnih elemenata je tuš ručica koja omogućuje prilagođavanje temperature i jačine mlaza vode. Dolaze u raznim oblicima i stilovima, a neki od popularnih materijala su krom, čelik, bakar i plastika. 

  Druga bitna značajka je tuš konzola koja se pričvršćuje na zid i na koju se postavlja tuš ručica. Također, neke tuš konzole imaju ugrađene police za držanje sapuna i drugog pribora.

  Treća značajka opreme za tuš je crijevo koje povezuje tuš konzolu s tuš ručicom. Crijeva dolaze u raznim duljinama i materijalima, a neki od popularnih materijala su PVC i inox. Važno je odabrati crijevo koje se lako može montirati i očistiti, kako bi se izbjegle nakupine nečistoća i kamenca.

  Cijena opreme za tuš varira ovisno o marki, materijalu i kvaliteti. Jednostavne tuš ručice, konzole i crijeva mogu biti pristupačne i dostupne, dok neki luksuzniji modeli mogu koštati više.

  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici

  CRIJEVO ZA TUŠ METALNO 200cm

  555299
  Metalno crijevo za tuš duljine 200cm.

  KONZOLA ZA TUŠ ROSAN EKONOMIK

  552172
  Krom konzola (šipka i držač) za tuš Rosan Ekonomik

  TUŠ RUČICA CONCEPT 5 FUNKCIJA

  556424
  Tuš ručica Concept sa čak 5 funkcija u krom boji.

  TUŠ RUČICA HANSGROHE CROMETTA 85 VARIO 2 FUNKCIJE

  552398
  Tuš ručica Hansgrohe Crometta 85 Vario 2 funkcije predstavlja savršeno rješenje za sve koji traže kvalitetan tuš u svom domu. Ova ručica ima veličinu glave tuša od 85 mm, što osigurava ugodan i prirodan protok vode. Pruža dvije funkcije: Rain i IntenseRain, što omogućuje izbor između blage i intenzivnije masaže tijekom tuširanja. Cijena ove ručice je vrlo pristupačna, što je čini izvrsnim izborom za sve koji žele kvalitetu po povoljnoj cijeni. Izrađena je od izdržljivih materijala, što osigurava dug vijek trajanja proizvoda. Tuš ručica Hansgrohe Crometta 85 Vario 2 funkcije je idealna za sve koji žele osjetiti ugodu i luksuz tijekom svakodnevnog tuširanja.

  TUŠ RUČICA KLUDI LOGO 3 FUNKCIJE DN 15

  554225
  Tuš ručica Kludi Logo s 3 funkcije tuširanja.

  CRIJEVO ZA TUŠ HANSGROHE ISIFLEX 1, CRNO MAT

  556964
  Visokokvalitetno Hansgrohe tuš crijevo dužine 1,60 i crne boje.

  TUŠ RUČICA KLUDI ZENTA 1S DN 15

  555798
  Kludi Zenta smatra se klasičnim dizajnom na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Nježan minimalistički Slim dizajn predstavlja trend u dizajnu kupaonskog interijera.

  CRIJEVO ZA TUŠ HANSGROHE ISIFLEX 1,60 m

  552367
  Crijevo za tuš Hansgrohe Isiflex je vrlo kvalitetno i izdržljivo crijevo koje osigurava jednostavnu i ugodnu upotrebu tijekom tuširanja. Dužina od 1,60 m omogućuje slobodno kretanje tijekom tuširanja, dok visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i trajnost crijeva. Ovo crijevo se lako montira i rukuje, a njegova fleksibilnost pruža mogućnost okretanja i savijanja u bilo kojem smjeru. Cijena ovog crijeva je vrlo pristupačna, što ga čini izvrsnim izborom za sve koji traže kvalitetu po povoljnoj cijeni.

  TUŠ RUČICA HANSGROHE CROMA 100 VARIO

  550237
  Hansgrohe Croma je tuš ručica saviše vrsta mlaza: normalan mlaz, Rain, mlaz za šamponiranje, masažni mlaz