28.12.2017

HANSGROHE PREZENTACIJA NOVITETA U OSIJEKU

U Osijeku, dana 13.12.2017. djelatnici tvrtke Agria d.o.o., te veliki broj naših partnera-vodoinstalatera sudjelovali smo na prezentaciji Hansgrohe noviteta. Smatramo da je od velike važnosti biti u korak s vremenom i novitetima u svijetu sanitarija kako bismo svojim kupcima mogli ponuditi kvalitetnu uslugu i informacije o proizvodima iz našeg asortimana. Stoga nam je bilia osobita čast sudjelovati na ovoj prezentaciji Hansgrohe noviteta.
S brendovima AXOR i hansgrohe, Grupa Hansgrohe, sa sjedištem u njemačkom gradu Schiltach u Schwarzwaldu, uživa reputaciju predvodnika u kvaliteti, inovacijama i dizajnu u okvirima sanitarne industrije.
Grupa Hansgrohe – Das Original, dovodi oblik i funkciju vodi sa sistemima slavina i  tuševa. 116 godina duga povijest tvrtke je obilježena inovacijama kao što su prvi ručni tuš s više mlazova, prva kuhinjska mješalica za sudoper s pomičnim vratom i prva zidna šipka za držanje ručnog tuša.
Grupa Hansgrohe ime je koje predstavlja dugotrajnu kvalitetu proizvoda.
Grupa Hansgrohe svojim je brendovima i proizvodima osvojila brojna priznanja, uključujući više od 500 nagrada za dizajn od 1974.godine. Održiva proizvodnja resursa i očuvanja proizvoda ključna je za poslovne aktivnosti tvrtke diljem svijeta.
Noviteti koji su prestavljeni na edukaciji:
1.Nova hansgrohe Metropol kolekcija miješalica predstavlja proizvode upečatljivog izgleda, kreirane konzistentnim geometrijskim dizajnerskim jezikom.
2.Novi raspon tuševa-Hansgrohe Raindance E
3.AXOR naglavni tuševi I AXOR Select modul termostatska mješalica
4.AXOR ShowerHeaven 1200/300- nedvojbeno proizvod broj jedan među tuševima