#

Proslavili smo rođendan tvrtke Aquaestil plus d.o.o.

Tvrtka Aquaestil plus d.o.o. obilježila je 20 godina proizvodnje kupaonskih kada i drugog kupaonskog asortimana u Hrvatskoj. Svih ovih godina tvrtka je bila fokusirana na stalna ulaganja u proizvodnje tehnologije te je uz osluškivanje želja i potreba kupaca te potporu svih vjernih distributera, dobavljača i drugih partnera dočekala ovu veliku obljetnicu koju smo svi zajedno proslavili na gala večeri u Golf & Country klubu u Zagrebu.

19.09.2018
#

KLUDI - RENOMIRANI BREND KUPAONSKIH I KUHINJSKIH MJEŠALICA I TUŠ SISTEMA

Izrazita nam je čast i zadovoljstvo s ponosom Vam predstaviti novost u našoj ponudi kupaonskih i kuhinjskih mješalica kao i tuš opreme brenda KLUDI

KLUDI je renomirani njemački proizvođač kupaonskih i kuhinjskih mješalica i tuš sistema. Tvrtka je osnovana 1926. godine u Mendenu u Vestfaliji.

 

05.09.2018
#

HANSGROHE PREZENTACIJA NOVITETA U OSIJEKU

U Osijeku, dana 13.12.2017. djelatnici tvrtke Agria d.o.o., te veliki broj naših partnera-vodoinstalatera sudjelovali smo na prezentaciji Hansgrohe noviteta. Smatramo da je od velike važnosti biti u korak s vremenom i novitetima u svijetu sanitarija kako bismo svojim kupcima mogli ponuditi kvalitetnu uslugu i informacije o proizvodima iz našeg asortimana. Stoga nam je bilia osobita čast sudjelovati na ovoj prezentaciji Hansgrohe noviteta.
S brendovima AXOR i hansgrohe, Grupa Hansgrohe, sa sjedištem u njemačkom gradu Schiltach u Schwarzwaldu, uživa reputaciju predvodnika u kvaliteti, inovacijama i dizajnu u okvirima sanitarne industrije.
Grupa Hansgrohe – Das Original, dovodi oblik i funkciju vodi sa sistemima slavina i  tuševa. 116 godina duga povijest tvrtke je obilježena inovacijama kao što su prvi ručni tuš s više mlazova, prva kuhinjska mješalica za sudoper s pomičnim vratom i prva zidna šipka za držanje ručnog tuša.
Grupa Hansgrohe ime je koje predstavlja dugotrajnu kvalitetu proizvoda.
Grupa Hansgrohe svojim je brendovima i proizvodima osvojila brojna priznanja, uključujući više od 500 nagrada za dizajn od 1974.godine. Održiva proizvodnja resursa i očuvanja proizvoda ključna je za poslovne aktivnosti tvrtke diljem svijeta.
Noviteti koji su prestavljeni na edukaciji:
1.Nova hansgrohe Metropol kolekcija miješalica predstavlja proizvode upečatljivog izgleda, kreirane konzistentnim geometrijskim dizajnerskim jezikom.
2.Novi raspon tuševa-Hansgrohe Raindance E
3.AXOR naglavni tuševi I AXOR Select modul termostatska mješalica
4.AXOR ShowerHeaven 1200/300- nedvojbeno proizvod broj jedan među tuševima

28.12.2017
#

TECE PREZENTACIJA SUSTAVA UTIČNOG SPOJA TECE LOGO

Dana 23.11.i 13.12.2017. u prostorijama Agria d.o.o. na lokaciji Sv.L.B.Mandića 215 održane su dvije "IN HOUSE" prezentacije na temu sustava utičnog spoja TECE LOGO.

Sustav utičnog spoja

S TECElogo-om,  instalacijskim sustavom za profesionalce, nije Vam više potreban alat za prešanje. Ovaj se sustav jednostavno ručno instalira. Tako ćete s TECElogo sustavom praktično, lako i precizno izvesti sigurne spojeve.
S TECElogo dobivate sve što Vam je potrebno za instalaciju pitke vode i grijanja; u svim uobičajenim kao i velikim dimenzijama od 16 - 63 mm. Pored uobičajenih izvedbi fitinga, kod TECElogo sustava moguća je i upotreba predmontiranih rješenja, kao npr. instalacija umivaonika ili priključak grijaćih tijela.

20.12.2017