Menu
Košarica

Minotti

Minotti je poduzeće koje se bavi uvozom i veleprodajom kupaonske opreme. Osnovano je 1999. godine sa sjedištem u Beogradu. Prodajni asortiman Minotti obuhvaća širok izvor kupaonskih miješalica, sanitarne keramike, hidromasažne kade, tuš kabaine, ogledala, galanterije, tuš crijeva, tuš ruže i ručice, priključaka, ventila i mnogih drugih.

Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

MIJEŠALICA ZA KADU MINOTTI TUBO DARK ELEGANCE

556361

Minotti Dark Elegance linija proizvoda idealna je za sve ljubitelje trendova. Crna boja čini savršenstvo pri odabiru kupaonske opreme, osobito miješalica jer su se pokazale izrazito zahvalne za održavanje.

MIJEŠALICA ZA KADU MINOTTI STELA CRNI KROM

556351

Stella je jednoručna miješalica za kadu. Elegantna, kvalitetne izrade doprinijeti će savršenstvu dizajna Vašeg kupaonskog prostora.

MIJEŠALICA ZA KADU MINOTTI STELA KROM

556346

Stella je jednoručna miješalica za kadu. Elegantna, kvalitetne izrade doprinijeti će savršenstvu dizajna Vašeg kupaonskog prostora.

MIJEŠALICA ZA KADU MINOTTI PRIMA KROM

556352

Miješalica za kadu Minotti Prima elegantna je miješalica sa izljevom jednostavnih linija. Nećete pogriješiti ako se odlučite za ovaj model miješalice jer će Vaš kupaonski prostor učiniti modernim. Također, dolazi u setu sa crijevom, tuš ručicom i držačem.

MIJEŠALICA ZA KADU MINOTTI VIVA KROM

556981

Minotti Viva je miješalica za kadu jednostavnog, ali elegantnog dizajna. Zbog njenih nježnih i zaobljenih linija doprinijeti će savršenom dizajnu Vašeg kupaonskog prostora.