Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Kludi

  Kludi usponski tuševi donose vrhunsku kvalitetu i inovativan dizajn u vašu kupaonicu. Ovaj renomirani proizvođač ističe se po svojoj stručnosti i dugogodišnjem iskustvu u stvaranju vrhunskih sanitarnih proizvoda. Kombiniraju eleganciju, funkcionalnost i vrhunsku izvedbu. Njihov asortiman obuhvaća širok spektar stilova, od suvremenih minimalističkih do klasičnih dizajna, kako bi se zadovoljile različite estetske preferencije.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  USPONSKI TUŠ KLUDI LOGO sa miješalicom + ruža fi 200

  554931
  Kludi Logo usponski tuš za kadu s miješalicom i ružom promjera fi 200 mm pruža vrhunsko iskustvo tuširanja. Elegantan dizajn i visokokvalitetni materijali osiguravaju trajnost i funkcionalnost. Uživajte u udobnosti i luksuzu s Kludi Logo usponskim tušem za kadu.
  €602,89
  4.542,46 HRK

  USPONSKI TUŠ KLUDI LOGO DUAL + termostatska miješalica

  554105
  Usponski tuš Kludi Logo Dual termostatski je savršen izbor za vašu kupaonicu. Ovaj sustav nudi izvanrednu funkcionalnost i kontrolu temperature za ultimativno tuširanje. S horizontalno i vertikalno podesivom cijevi, možete prilagoditi položaj tuša prema svojim željama.
  €498,09
  3.752,84 HRK

  USPONSKI TUŠ KLUDI sa miješalicom, mat crni

  550605
  Usponski tuš Kludi termostatski sa miješalicom u mat crnoj boji pruža izvanrednu funkcionalnost i estetiku za vašu kupaonicu. Ručka za kontrolu temperature opremljena je sigurnosnim uređajem za vruću vodu na 38°C, s mogućnošću opcionalnog ograničenja temperature na 43°C. S keramičkim prekidačem kao rotacijskim ventilom, lako možete prebacivati između glavnog tuša i ručnog tuša. S glavnim tušem promjera 245 mm i KLUDI A-QA tuš ručicom sa tri načina prskanja, osigurava se luksuzno i prilagodljivo iskustvo tuširanja.
  €1.015,42
  7.650,72 HRK