Menu
Košarica

Hansgrohe

  • Grupa Hansgrohe počiva na dugoj tradiciji. Još od davne 1901. godine kada je djed Hans Grohe započeo s malom kovnicom metala u Schiltachu smještenom u Schwarzwaldu. Sjedište poduzeća i kreativno središte se još uvijek tamo nalazi. No marka hansgrohe kojoj je „pametni Hans” udahnuo život sada je poznata diljem svijeta: njezini proizvodi upotrebljavaju se i cijene posvuda u svijetu
  • ključ za uspjeh Hangrohe poduzeća su njegovi zaposlenici, koji svoj posao rade sa ljubavlju i strašću prema inovativnim i novim riješenjima
Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

MIJEŠALICA ZA SUDOPER HANSGROHE LOGIS M31 120

554774

Miješalica za sudoper Hansgrohe Logis 120 je jednoručna miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER HANSGROHE LOGIS M31 260

553905

Miješalica za sudoper Hansgrohe Logis 260 je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER HANSGROHE FOCUS 240 IZLJEV NA IZVLAČENJE

552657

Miješalica za sudoper Hansgrohe Focus 240 je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor. Također je praktična jer sadrži izljev na izvlačenje što omogućuje kvalitetnije ispiranje i pranje.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER TALIS SELECT M51 300

554738

Miješalica za sudoper Hansgrohe Talis je jednoručna kuhinjska miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FOCUS M41 280

554773

Miješalica za sudoper Hansgrohe Focus je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor. Dolazi u 3 moguće boje: krom, mat crna ili boja nehrđajućeg čelika.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FOCUS M41 160

552054

Miješalica za sudoper Hansgrohe Focus je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.