Menu
Košarica

Hansgrohe

  • Grupa Hansgrohe počiva na dugoj tradiciji. Još od davne 1901. godine kada je djed Hans Grohe započeo s malom kovnicom metala u Schiltachu smještenom u Schwarzwaldu. Sjedište poduzeća i kreativno središte se još uvijek tamo nalazi. No marka hansgrohe kojoj je „pametni Hans” udahnuo život sada je poznata diljem svijeta: njezini proizvodi upotrebljavaju se i cijene posvuda u svijetu
  • ključ za uspjeh Hangrohe poduzeća su njegovi zaposlenici, koji svoj posao rade sa ljubavlju i strašću prema inovativnim i novim riješenjima
Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK HANSGROHE FOCUS 100 SA KLIK KLAK PILETOM

552956

Hansgrohe Focus je jednoručna miješalica za umivaonik bezvremenskog i elegantnog dizajna.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK HANSGROHE FOCUS 70 SA KLIK KLAK PILETOM

553095

Hansgrohe Focus je jednoručna miješalica za umivaonik bezvremenskog i elegantnog dizajna.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK HANSGROHE LOGIS 70

553766

Miješalica za umivaonik Hansgrohe Logis 70 je jednoručna miješalica s odvodnim setom sa šipkom za zatvaranje koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, pritom je elegantna i moderna za svaki kupaonski prostor.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK HANSGROHE LOGIS 100

553631

Miješalica za umivaonik Hansgrohe Logis 100 je jednoručna miješalica s odvodnim setom sa šipkom za zatvaranje koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, pritom je elegantna i moderna za svaki kupaonski prostor.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK HANSGROHE METRIS 110

552098

Miješalica za umivaonik Hansgrohe Metris 110 je jednoručna miješalica s odvodnim setom sa šipkom za zatvaranje koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, pritom je elegantna i moderna za svaki kupaonski prostor.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK TALIS S NEW HANSGROHE 190

554730

Miješalica za umivaonik Hansgrohe Talis S 190 je jednoručna miješalica s odvodnim setom sa šipkom za zatvaranje koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, pritom je elegantna i moderna za svaki kupaonski prostor.