PRIMARNA I SEKUNDARNA

DANFOSS

Tvrtka Danfoss je najveći svjetski proizvođač radijatorskih termostata. Njihovi proizvodi prilagođeni su lokalnim potrebama i uvjetima. Utemeljitelj tvrtke Mads Clausen davne 1943. je izumio radijatorski termostat, a danas je tvrtka Danfoss vodeće ime uregulaciji grijanja sa šitokim asortimanom proizvoda.

Radijatorski termostati

Danfoss nudi široku paletu preciznih i pouzdanih termostatskih glava i ventila, prikladnih za praktično sve tipove radijatorskih grijanja i instalacija.

RA 2000 RA-N RLV-S RLV-KS RAE

 

Sobni termostati

Opsežan asortiman termostata za prilagodljiva rješenja. Paleta RET termostata nudi se u izvedbi 24 i 220 V. Termostati se nude u različitim izvedbama, uključujući izvedbu s beznaponskim kontaktima i LED pokazivačem funkcija. TP je istinski tjedni programabilni termostat s mogim korisnim osobinama. Ponuda TP serije termostata nudi baterijsko i strujno napajanje.Svi modeli omogućuju regulaciju temperature bilo prema programu ili u vrijednosti namještene temperature.

RET TP 7000 TP 7000 FR

 

Podno grijanje

Danfoss nudi široku paletu proizvoda za regulaciju podnog grijanja koja pruža korisnicima sistem optimalne regulacije temperature i uštedu energije. Proizvodni program se sastoji od regulatora bez pomoćne energije, žičane električne regulacije kao i regulacije koja je zasnovana na tehnologiji radijske komunikacije (RF).

TWA-A FHM C5 FHV-R FJVR

 

Elektronički regulator

ECL regulatori koriste se za sustave daljinskog grijanja i potrošne tople vode, osiguravajući visoki komfor i optimalno korištenje energije. U programu imamo vrlo jednostavne regulatore s tradicionalnim analognim djelovanjem kao i napredne regulatore s potpuno digitalnim sučeljem i tehnologijom "inteligentnih" kartica.

ECL 110 ECL 210 ECL 310