PLOČASTI RADIJATORI

VOGEL&NOOT

VOOGEL&NOOT vodeći je europski tehnološki partner koji određuje tehničke standarde i čija široka lepeza proizvoda obuhvaća radijatore, podna grijanja i dimovodne sustave.

Zahvaljujući stalnoj inovativnosti na području energetske učinkovitosti i jedinstvenom konceptu dizajna VOGEL&NOOT radijatori omiljeni su kod arhitekata i instalatera grijanja, kao i kod korisnika zagrijanih prostorija. Asortiman proizvoda se sastoji od sljedećih radijatora:

Kompaktni

Kompaktni radijatori spajaju elegantnu estetiku s optimalnom funkcionalnošću i kombiniraju jasan i jednostavan dizajn blagih linija s najmodernijom tehnologijom grijanja. Zahvaljujući ukrasnim kopčama u boji možete u svakom trenutku izraziti svoju individualnost, uključujući i izuzetnu lakoću čišćenja.

 

 

Ventilski T6

T6 radijatori sa srednjim priključkom predstavljaju  savršenu mjeru simetrije i optimalnu kombinaciju dizajna i jedinstvene tehnologije.
Raspolažu izuzetno visokim toplinskim učinkom pa stoga omogućavaju naročito brzo i učinkovito zagrijavanje prostora. To pak je jamstvo za najveći mogući stupanj toplinske udobnosti.

- Jedinstvena T6 tehnologija sa srednjim priključkom
- Najveća fleksibilnost kod planiranja i ugradnje
- Energetski učinkovita predaja topline uz male troškove grijanja
- Integrirana, pred namještena ventilska tehnika

Vertikalni

Vertikalni radijatori predstavljaju u slučaju nedostatka prostora savršeno rješenje, jer se visina prostorije optimalno koristi, a štedi se i prostor sa strane. Vizualno lijep dizajn, visoki toplinski učinak i mogućnost odabira velikog broj boja.

 

 

 

Higijenski

Higijenski radijatori su zahvaljujući činjenici da nemaju pokrov i konvekcijske lamele, izvadnredno pogodni za bolnice i one prostorije u kojima postoji potreba za višim stupnjem higijene.