ČLANKASTI RADIJATORI

LIPOVICA

Lipovica radijator je visokokvalitetan proizvod nastao kao rezultat 40 godišnje tradicije proizvodnje. Lipovica radijatori su rađeni od kvalitetnog aluminija koji je poznat po tome da je otporan na koroziju te da provodi temperaturu brže od čelika i samim tim zagrije prostoriju brže no što to mogu učiniti druga grijaća tijela. Lipovica radijatori proizvode se u člancima i zato je u svakom trenutku moguće radijatorsku bateriju produžiti i time osigurati topliju prostoriju i uštedu energije. Lipovica na svoje proizvode daje garanciju 20 godina te su njihovi radijatori proizvedeni i ugrađeni 1972 godine još uvijek besprijekorno griju.

 

Ekonomik

Radijator EKOMOMIK  se proizvodi i ugrađuje već više od 40 godina. Svojim oblikom uklapa se u svaki interijer.  Zahvaljujući svojim godinama stekao je status klasika među radijatorima i reputaciju neuništivog proizvoda.

Prvi ugrađeni radijatori i danas griju, a njihovi vlasnici bez problema ih ponovo ugrađuju i proširuju kod renoviranja svojih stambenih prostora. Proizvodnja EKOMOMIKradijatora polako će se ugasiti, a na tržištu će ga zamijeniti naši novi proizvodi, Solar i Orion koje karakterizira suvremeniji dizajn.

Solar

SOLAR je aluminijski radijator nove generacije. Rezultat su pažljivog istraživanja želja kupaca.Odlikuje se jednostavnošću i elegancijom oblika te odličnim termičkim osobinama. U ponudi se nalaze različite visine radijatora što dodatno olakšava njegovo prilagođavanje različitim zahtjevima prostora koje treba zagrijati.

Diskretno i nepogrešivo, SOLAR će se pobrinuti da vam bude ugodno i toplo. Ovaj radijator zrađen je od aluminijske legure koja omogućava brzi prijenos topline i garantira gotovo neograničen vijek trajanja.

 

Orion

Radijator ORION je najnovije dizajnersko i tehnološko rješenje u proizvodnom programu. Rezultat je novih tendencija na svjetskom tržištu koje je pokazalo interes za grijaća tijela koja s istom površinom, zahvaljujući većoj dubini, daju veći efekt grijanja.

Karakteriziraju ga meke zaobljene linije koje, u kontrastu s velikom masom i istaknutim volumenom, naglašavaju snažan i pouzdan izvor topline koji će ispuniti sva Vaša očekivanja. Estetski i tehnički savršen, radijator ORIONće u svaki prostor unijeti obilje topline i stila.