KOTLOVI NA KRUTO GORIVO

EKO-CK P (14 - 110 kW) 

čelični kotlovi predviđeni su za loženje krutim gorivom, peletima, uljem ili plinom. Namijenjeni su grijanju od najmanjih pa do velikih objekata bilo kao osnovni izvor topline ili, što je danas sve češći slučaj, kao alternativni izvor. Prepoznatljivi su po uspješnom spoju modernih tehnologija i kvalitetnih gradbenih materijala s jednostavnošću ugradnje i korištenja. Niz provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Mogućnost jednostavne ugradnje opreme na pelete, ulje ili plin predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova. Izrađeni s u skladu s Europskom normom EN 303-5

KARAKTERISTIKE EKO-CK P

Ložište te vođenje plinova izgaranja u tri prolaza osiguravaju visoki stupanj iskorištenja kotla, što ga čini “štedljivim”, ložište kotla omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje.

Kotlovi su tvornički opremljeni termostatom koji upravlja radom pumpe. Isporučuje se zasebno tijelo kotla, zasebno oplata s toplinskom izolacijom što omogućuje jednostavan transport i ugradnju te smanjuje rizik od oštećenja.

 

http://www.centrometal.hr/c/kombinirani-kotlovi/