BOSCH

Kod kondenzacijske tehnike se ne koristi samo toplina koja nastaje pri sagorijevanju loživog ulja ili plina, već i toplina koja kod konvencionalne tehnike grijanja ostane neiskorištena. Kondenzacijski kotlovi gotovo u potpunosti izvlače toplinu sadržanu u dinmnim plinovima i pretvaraju je u toplinu za grijanje. Kotlovi su energetskog razreda A i opremljeni su visokoučinkovitim crpkama energetskog razreda A.

Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 375,000 zaposlenika diljem svijeta.Djelatnosti tvrtke podijeljene su u četiri poslovna područja: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods i Energy and Building.

Bosch je zastupljen u 150 zemalja.Strateški cilj Grupe Bosch je osmisliti rješenja za povezani život. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života i šire entuzijazam. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život“.

Tvrtka je osnovana 1886. godine u Stuttgartu, osnovao ju je Robert  Bosch. U Hrvatskoj je Bosch prisutan od 1993. kada je i osnovana tvrtka Robert Bosch d.o.o., društvo-kćer u 100 postotnom stranom vlasništvu. 

Baza za razvitak i razvoj budućnosti tvrtke je u inovativnoj snazi. Bosch zapošljava 55,800 zaposlenika u području razvoja i istraživanja na 118 lokacija diljem svijeta. Ova svjetska mreža za razvoj, proizvodnju i prodaju temelj je za daljnji rast.

 

http://www.bosch-climate.com.hr/stranicaproizvoda/plinsko-grijanje/kondenzacijski-uredaji/