ARISTON

Kod kondenzacijske tehnike se ne koristi samo toplina koja nastaje pri sagorijevanju loživog ulja ili plina, već i toplina koja kod konvencionalne tehnike grijanja ostane neiskorištena. Kondenzacijski kotlovi gotovo u potpunosti izvlače toplinu sadržanu u dinmnim plinovima i pretvaraju je u toplinu za grijanje. Kotlovi su energetskog razreda A i opremljeni su visokoučinkovitim crpkama energetskog razreda A.

Od 1960 - 1980 lansiran je brend Ariston i počinje proizvodnja električnih bojlera. Tijekom 80-tih Ariston je konsolidirao svoje tržišno vodstvo u grijanju vode i počinje proizvodnja bojlera. Danas je globalni lider termičke udobnost prisutan u više od 150 zemalja.

Ariston se brine o kvaliteti života svojih kupaca te se trudi da je što više poboljša. Kondenzacijska tehnologija omogućuje Vam da održavate svoj životni stil i navike, a da se pritom ne odričete toplinskog komfora i svoje dobrobiti.

Posebna se pažnja posvećuje okolišu zahvaljujući smanjenju potrošnje goriva i emisije ispušnih plinova. Ariston budućnost promatra uz zeleni stav.

 

http://www.ariston.com/hr/List_Products_NL?tab=1&ca_id=8

http://www.ariston.com/hr/media/files/469_Ariston%20plinski%20bojleri%20i%20pribor.pdf