Menu
Košarica

Fala

Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA FLEXI CRNA

555127

Miješalica za sudoper Fala Flexi crna idealno je rješenje za sve koji teže eleganciji i funkcionalnosti. Zbog gibljivog flexi tijela omogućuje Vam temeljito pranje i pomicanje. Također, savršeno se uklapa u moderne kuhinje i kuhinje drvenog, rustikalnog dizajna.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA FLEXI SVIJETLOSIVA

555963

Miješalica za sudoper Fala Flexi svijetlosiva idealno je rješenje za sve koji teže eleganciji i funkcionalnosti. Zbog gibljivog flexi tijela omogućuje Vam temeljito pranje i pomicanje.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA FLEXI TAMNOSIVA

555964

Miješalica za sudoper Fala Flexi tamnosiva idealno je rješenje za sve koji teže eleganciji i funkcionalnosti. Zbog gibljivog flexi tijela omogućuje Vam temeljito pranje i pomicanje.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA NOIR 1 CRNA

556589

Miješalice za umivaonik Fala Noir kombiniraju moderan dizajn sa visokom kvalitetom što potvrđuje petogodišnje jamstvo proizvoda cijelog tijela i glave. Također ova mijješalica idealno je rješenje zbog svoje praktičnosti - mogućnost izvlačenja.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA FLEXI BIJELA

555399

Miješalica za sudoper Fala Flexi bijele boje idealno je rješenje za sve koji teže eleganciji i funkcionalnosti. Zbog gibljivog flexi tijela omogućuje Vam temeljito pranje i pomicanje.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA RETRO BLACK 1 CRNA

556360

Miješalice za umivaonik Fala Retro Black 1 crne boje savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA RETRO BLACK 2 CRNA

555138

Miješalice za umivaonik Fala Retro Black 2 crne boje savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA RETRO BRONZE 1

555136

Miješalice za umivaonik Fala Retro Bronze 1 savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA RETRO BRONZE 3

555137

Miješalice za umivaonik Fala Retro Bronze 3 savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA STEELY 3

555485

Fala Steely 3 miješalica za sudoper modernog dizajna inox boje savršeno će se uklopiti u Vaš kuhinjski prostor. Idealna za moderne ili industrijski ambijentalne kuhinje. Prednost ove miješalice je rotirajuća glava od 360 stupnjeva koja doprinosi lakšem i efikasnijem korištenju pri pranju suđa.