Menu
Košarica

Fala

Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA NOIR 1 CRNA

556590

Miješalice za umivaonik Fala Noir kombiniraju moderan dizajn sa visokom kvalitetom što potvrđuje petogodišnje jamstvo proizvoda cijelog tijela i glave.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA NOIR 2 CRNA

556593

Miješalice za umivaonik Fala Noir kombiniraju moderan dizajn sa visokom kvalitetom što potvrđuje petogodišnje jamstvo proizvoda cijelog tijela i glave.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BLACK 1 CRNA

555101

Miješalice za umivaonik Fala Retro Black savršen je balans tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BLACK 2 CRNA

555103

Miješalice za umivaonik Fala Retro Black savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BLACK 3 CRNA

555131

Miješalice za umivaonik Fala Retro Black 3 savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BLACK 3 CRNA VISOKA

555132

Miješalice za umivaonik Fala Retro Black 3 visoka savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BRONZE

555134

Miješalice za umivaonik Fala Retro Bronze savršen je balans tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete, a brončana boja dati će poseban čar kupaonskom prostoru.

MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA ELEKTRIČNA

550001

Električna miješalica za umivaonik idealno je rješenje za prostore gdje nemate sanitarnu toplu vodu. Zahvaljujući elegantnom i modernom dizajnu poljskog proizvođača Strokkur uklapa se u svaki prostor. Izrazito pogodna za vikendice, garaže, ljetne kuhinje, podrume ili kamp-prikolice.